Tündérhegyre felvennének újra?
Tavaly július és november között voltam bent, az utolsó két hétre nem maradtam viszont. Tudom, hogy félévente lehet újra jelentkezni, de ez nem garancia hogy fel is veszik az embert. Vajon érdemes így próbálkoznom vagy egyből elutasítanának?
Sokat rosszabbodott az állapotom megint (a diagnózisaim: borderline, alkalmazkodási zavar, szorongás, pszichózis, depresszió) és kb lehetetlen megfizethető szakembert találni aki el is vállalna és nem órákat kell utazni érte.
(Előre is kérem aki annyit akarna válaszolni, hogy kérdezzem meg őket az tartsa magában, pont azért nem őket hívom, hogy a kellemetlenséget kerüljem)
Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ezt mi nem tudjuk megmondani, a legjobb indulattal sem. Ez nagyon sok mindentől függ. Nem gondolom hogy kizárólag amiatt elutasítanának, mert voltál már bent nem is olyan régen.
A Thalassa házon gondolkoztál? Jó alternatíva lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!