Ha egy gyerek bent van a pszichiátrián, és közbe kezdődik az iskola, az hogy lesz megoldva?
#10.
Én egy hónapot voltam bent.
Felőlem gúnyolódhatsz a problémáimon, azzal csak magadat minősíted. Ha elértem volna a túl nagy számú hianyzást, biztos, hogy osztályozó vizsgát tettem volna, ugyanis én nem vagyok hülye tanulni.
De te felőlem ismételhetsz évet ilyen helyzetben. Csak magaddal cseszel ki még jobban.
Egyébként meg sokan vannak, akiket például evészavarral tartanak bent egy egész évig. Nem kell ahhoz annyira súlyos estnek lenni.
#12.
Képzeld csak: bipoláris I. zavarom, Asperger-szindrómám, evészavarom, alvászavarom és pszichotikus zavarom is van/volt már, mégis mindig tökéletesen elláttam a feladataimat. Aki akar teljesíteni, az TUD IS.
Egy kettest pedig még a hülyék is össze tudnak vakarni.
"nálunk még a legdurvább esetek is max 2-3 hónapig voltak ott"
A "nálunk" szóból kiderül, hogy téged is kezeltek már. Tehát nem vagy feljebb nálam semmivel.
Itt pedig egyedül te nézel hülyének egy még nagyobb csoportot, vagyis azokat az embereket, akik a problémáik ellenére is hajlandóak tanulni/dolgozni.
Siralmas, hogy egyesek szerint az a ciki, ha valaki elvégzi a feladatait. Neked tényleg nem ártana egy egy éves kezelés. :D
#14.
Én először csak annyit írtam, hogy lehet osztályozó vizsgát tenni. Te kezdtél el kötekedni, hogy "mégis minek azt?".
Én pedig leírtam, hogy azért, mert a jövője múlik rajta a tanulónak, illetve kár elpazarolni az évismetlésre egy évet az életünkből.
Voltam már nagyon súlyos állapotban, tehát tudom, hogy úgy is lehet tanulni. Így én sem kérek senkinek a kioktatásából. Ennyi volt a mondanivalóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!