Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet ez szerintetek?

Miért lehet ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Panikszeru siras, levego vetel. Nem orom teli, de nem is felelem . Alltalaban orgazmus utan jelentkezik. Miert lehet?

Nem nyugszik meg, vagy csak nehezen.

2022. aug. 3. 02:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden egyes után?
2022. aug. 3. 02:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szív, vagy vérkeringés probléma.
2022. aug. 3. 05:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem mindig.. de vannak alkalmak mikor ez van.. ha nagy nehezen megnyugszik, utana minden okes.

2# :D bocsi de ez oriasi hulyeseg.. makk egeszseges.. inkabb lelki mint sziv.. 😅

2022. aug. 3. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem óriási hülyeség, saját tapasztalatból írtam, segítő szándékkal…

(2)

2022. aug. 4. 05:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Ertem. De akkor sem gondolnam annak.. a fajdalmas nem fizikalisan fajdalmas.. o sir fajdalmasan.. de neha lattom is rajta.. de mar kezdem sejteni mi lehet.. csak nem mesel rola.. ismerem mar, tudom hogy valamit hallgat. Le is vezettem neki, hogy ez igy nem faja hogy nem mond semmit. Mert segiteni sem tudok. Valltig allitja nem en vagyok a baj ..
2022. aug. 4. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!