Túlagyalás ellen mit lehet tenni??
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 19:24
1/5 anonim 

válasza:

Nem engedni az elmét, hogy kedvére agyaljon.
Akkor és oda figyeljen, azon dolgozzon, amin te akarod.
A legtöbb ember engedi hogy szabadon futó legyen az elméje, csapongjon a múltban, a jövőben, stb.
Uralmat kell nyerni felette, másképp szétszórja az energiádat, és nem a jelenben van, ahol lennie kellene.
Meditáció.
4/5 anonim 

válasza:

Én azt vettem észre magamon, hogy amikor sokat vagyok otthon, egyedül és unatkozom, nincs nagyon mit csinálnom, akkor sokkal többet kattogok mindenfélén és agyalom túl a dolgokat. Szóval nálam az a jó, ha valahol vagyok, van dolgom, valakikkel vagyok, beszélgetek.
5/5 A kérdező kommentje:
4es: én is pont így, ha egyedül vagyok kattogok.. a gáz hogy néha olyan dolgokon is amik már megtörténtek. És most is lenne dolgom, vagyis ma is csinálhattam volna ezt meg azt pl festhettem/rajzolhattam volna, ehelyett csak voltam egész nap.. ha neki is állnék rajzolni, akkor is "izélok" hogy nem lessz jó stb... bezzeg mikor suliról van szó, teljesen máshogy állok hozzá, akkor tudom hogy van egy elképzelésem, és rengeteg időt szánva rá de megcsinálom.
2022. júl. 31. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!