Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok egy ilyen anyáról?

Mit gondoltok egy ilyen anyáról?

Figyelt kérdés

62 éves mióta az eszemet tudom sohase dolgozott.Hetente egyszer fürdik, alsóneműt nem használ multkor a kanapé lett tőle kaka foltos tegnap leült az ágyamra a fehér ágynemű lett foltos.

Amerre megy a villanyokat égve hadja.

Hűtőt nem zárja be, 2szer felgyújtotta a konyhát mert az olajba sütött valamit és nem zárta el alatta.Fagyasztoládába keres valamit kipakolja és a felét kint hadja.

Egész nap nem csinál semmit csak tv nézi.

Ha meg említem neki nem kéne ennyit pazarolni elkezd bőgni vagy megharagudik és kimegy a kertbe durcáskodni.

2022. júl. 30. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Esélyes, hogy demens, sajnos akkor csak rosszabb lesz.

Nem tehet róla.

Hosszú távon érdemes kivizsgáltatni, gondnokság alá helyezés folyamatát elindítani, és keresni egy minden szempontból ideális otthont, mert a 24 órás felügyelet kemény, a várólisták meg hosszúak.

2022. júl. 30. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Nekem apám volt detto ilyen, pluszban még keményen ivott is rá és verbálisan is bántalmazott. 15 éve nem beszélek vele, nevelőapukám szerencsére kitöltötte az apaszerepet az életemben.
2022. júl. 30. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, mindenesetre én a helyedben Kedves Kérdező, az idős édesanyám lejáratása mellett utánajárnék a 'hagy' és 'had' szavak helyesírási követelményeinek.
2022. júl. 30. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mentálisan vannak problémái, segítségre szorul. Tekintve, hogy írni sem tanultál meg rendesen, nem újkeletű probléma.
2022. júl. 30. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:

És ki fizeti ezt a sok pazarlást ahogy írod?

Apukád dolgozik egyedül és ő olyan jól keres?

2022. júl. 30. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos hogy mentálisan beteg,pusztán csak hanyag
2022. júl. 30. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!