Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vizelnem kell ha sok ember...

Vizelnem kell ha sok ember előtt kell szerepelnem vagy zavarban vagyok?

Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom, ez van nálam . Mi okozhatja? Ahogy elkerülök abból a helyzetből , elmúlik az érzés is.
2022. júl. 30. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdemi kérdést nem tettél fel, így csak találgatni lehet, mit is akartál kérdezni...

Esetleg, ha érdemleesen megfogalmaznád, mit szeretnél kérdezni...

A mostani kérdésedre a korrekt válasz: nem tudom, biztos.

2022. júl. 30. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a szimpatikus idegrendszer okozza.

(Pupilla kitágul, kiszárad a száj, mert a nyáltermelés leáll, szaporábban ver a szív, emelkedik a vércukor szint, több vér jut az agyba, az izmokhoz, a létfontosságú szervekhez, valamint éberebbé válik a tudat) Az izmaid egy része megfeszül, és ez igaz a hólyagodra is.

Kb. képzeld el ezt úgy, hogy jön feléd egy kamion, és nem akar megállni, a szervezeted egy jó nagy adag adrenalin kíséretében összeszedi magát, hogy el tudd kerülni, hogy elcsapjon, és a “túlélésre játszol” tehát a válasz erre nyilván az lesz, hogy elugrassz..

Vagy amikor majdnem elüt egy autó, mert kanyarodó zöldje van, de neked is zöld a lámpa a zebrán..

2022. júl. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!