Az inceleknek vajon milyen nemű szakember, pszichológus, pszichiáter lenne a megfelelő választás?
10
Így van. A csúnyaság a legnagyobb gond, de a bhuzi flegma társadalom túl gyáva ezt beismerni, mert akkor változtatni kellene az egész felépítésén és az túl nagy meló.
Inkább meghagyják ilyennek a helyzetet, hadd szenvedjen néhány, amíg a többség elvan addig nem számít.
Szerintem sem. Meggyőződésem, hogy jelentős részük látens meleg, mert nem létezik, hogy ennyit foglalkozzon egy amúgy hetero pali más férfiak kinézetével.
A maradéknak meg valószínűleg egyéb súlyos mentális problémái lehetnek, amik történetesen éppen a nők iránti gyűlöletben öltenek testet.
14! én is! már a 13. választ! Attól, hogy leírtad neki milyen szar, volt még mindig nem akarod érteni, amit írtam! Azt írtam, hogy ő egy szerencsés véletlen, tehát lehet egy ilyenre mint ez a gyerek jut másik ezer hasonló vagy kevésbé rokkant, aki meg egyedül van, nem igaz?
16! Ezt is félreérted! Az incelek a saját kinézetükkel foglalkoznak! Ugye összehasonítjuk más férfiakéval, hogy értsük mi a baj, így már érted?
Ha itt tartunk, akkor az ÖSSZES nő, leszbikus? elvégre folyton más nők ruháját, sminkjét bámulják, akkor a te logikád szerint igen.
17
“ 16! Ezt is félreérted! Az incelek a saját kinézetükkel foglalkoznak! Ugye összehasonítjuk más férfiakéval, hogy értsük mi a baj, így már érted?”
Így van. Totál idióták. Köze nincs a melegséghez. Nehogy már ne lehessen az igazságot kutatni anélkül, hogy látens melegnek bélyegezzenek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!