Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az inceleknek vajon milyen...

Az inceleknek vajon milyen nemű szakember, pszichológus, pszichiáter lenne a megfelelő választás?

Figyelt kérdés

2022. júl. 29. 19:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

10

Így van. A csúnyaság a legnagyobb gond, de a bhuzi flegma társadalom túl gyáva ezt beismerni, mert akkor változtatni kellene az egész felépítésén és az túl nagy meló.

Inkább meghagyják ilyennek a helyzetet, hadd szenvedjen néhány, amíg a többség elvan addig nem számít.

2022. aug. 7. 15:27
 12/18 A kérdező kommentje:
10 és 11: nos, én ismerek, úgy értem, TÉNYLEG ismerek nagyon durván hendikeppes embert, akinek több párja is volt már. Higgyétek el, nem akartok az ő cipőjében járni.
2022. aug. 8. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
12! Ó és hány ezer sorstársa van, akinek meg nem jön össze! Lottóötösre is van esélyed, csak mérhetetlen kicsi! Ha elkezdesz mutogatni EGY lottómilliomost még nem lesz minden lottózóból az.
2022. aug. 9. 20:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Akarsz te is több műtétet gyerekkorod óta azért, hogy egyáltalán járni tudj, akkor is nagyon lassan, kicsit hosszabb távot kizárólag mankóval megtéve? És ezen kívül is van még baja. Hidd el, komolyan írtam.
2022. aug. 9. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az inceleknek teljesen mindegy a pszichológus neme. Nem fog ő rajtuk segíteni...
2022. aug. 9. 21:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Szerintem sem. Meggyőződésem, hogy jelentős részük látens meleg, mert nem létezik, hogy ennyit foglalkozzon egy amúgy hetero pali más férfiak kinézetével.

A maradéknak meg valószínűleg egyéb súlyos mentális problémái lehetnek, amik történetesen éppen a nők iránti gyűlöletben öltenek testet.

2022. aug. 9. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

14! én is! már a 13. választ! Attól, hogy leírtad neki milyen szar, volt még mindig nem akarod érteni, amit írtam! Azt írtam, hogy ő egy szerencsés véletlen, tehát lehet egy ilyenre mint ez a gyerek jut másik ezer hasonló vagy kevésbé rokkant, aki meg egyedül van, nem igaz?

16! Ezt is félreérted! Az incelek a saját kinézetükkel foglalkoznak! Ugye összehasonítjuk más férfiakéval, hogy értsük mi a baj, így már érted?

Ha itt tartunk, akkor az ÖSSZES nő, leszbikus? elvégre folyton más nők ruháját, sminkjét bámulják, akkor a te logikád szerint igen.

2022. aug. 9. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17

“ 16! Ezt is félreérted! Az incelek a saját kinézetükkel foglalkoznak! Ugye összehasonítjuk más férfiakéval, hogy értsük mi a baj, így már érted?”

Így van. Totál idióták. Köze nincs a melegséghez. Nehogy már ne lehessen az igazságot kutatni anélkül, hogy látens melegnek bélyegezzenek!!

2022. aug. 10. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!