Valaki akinek évek óta tartó deperszonalizacioja/deralizacioja van 0-24?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 22:26
2/16 A kérdező kommentje:
Neked is 0-24? :( nekem megint visszatért.. évek óta van kisebb nagyobb kihagyásokkal de hihetetlen hogy folyton úgy élem át mintha először lenne.
2022. júl. 28. 23:00
3/16 anonim válasza:
Nekem már 3 éve 0-24ben van, viszont nagyon intenzíven csak egy évig tartott, most meg van de csak kicsit és nem korlátoz már nagyon. Viszont pár napra meg most is visszatér erősen
4/16 A kérdező kommentje:
#3 azt az időszakot hogyan élted meg? Hogyan enyhült? Gyógyszert szedtél? Én nem amúgy..
2022. júl. 29. 06:39
5/16 anonim válasza:
B.sszus, miért nem szedsz gyógyszert???? :(((
6/16 anonim válasza:
en szedek ketfele antipszichotikumot is, es ezzel se mulik el… es igen 0-24 van nekem is. mar azt sem tudom milyen erzes volt, mikor nem volt ez.
(1es )
7/16 anonim válasza:
ja es annyira korlatoz, hogy ebben a felevben ki sem tudtam/tudok menni a hazbol egyaltalan.
8/16 A kérdező kommentje:
Mitől alakult ki nektek?
2022. júl. 29. 11:04
9/16 anonim válasza:
fekudtem otthon es egyik percrol a masikra.
egyebkent borzalmasan szorongtam egesz eletemben + panikbetegseg 3 eve
valoszinuleg ettol.
es nem tudom mikor mulik el, de igy en nem tudok elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!