Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az milyen betegség, ha valaki...?

Az milyen betegség, ha valaki...?

Figyelt kérdés
...minden megnyilvánulása arról szól, hogy a másik a hülye. Nulla ok-okozat, nulla érvelés.Minden helyzetben azt hozza ki, hogy a másikkal van gond. De olyan módszerekkel, hogy nem tudom feltűnik-e neki egyáltalán, hogy néha ellentmond önmagának, letagadja 3 perccel azelőtt amit mondott, rávetíti a másikra, megcsavarja az egészet úgy, hogy az jöjjön ki belőle hogy a másikkal van gond. Fel se tűnik neki, hogy az eredmény olyan abszurd, meg enyhén szólva sántít, kb. mint amikor egy gyerek hazudik, logikai bukták vannak benne. Nem tudom, hogy ennyire hülyének nézi a másikat, azt hiszi, hogy ezt beveszi, nem veszi eszre a logikai buktatókat? Saját maga elhiszi ezt magának?
2022. júl. 27. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..

Ha a linkelt kérdést is te tetted fel, akkor veled tényleg bajok vannak. (Persze nem, hiszen mások is kérdezhetnek bármit, és különben is... blablabla)

Általános tanács: önigazolást ne ezen az oldalon keressél.

2022. júl. 27. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek jó a logikája, ez nem betegség. Attól, ha rosszul érvel még egyáltalán nem biztos, hogy nincs igaza abban, amit védeni próbál. Minden esetre állhatatos, akiről írsz és ez szerintem pozitív dolog.
2022. júl. 27. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért látszik, hogy nem mindenki találkozott még ilyen emberrel, bár őszintén ti vagytok szerencsések, nem tudom miért tamadjatok a kérdezőt... Nekem a közvetlen családomban van egy ilyen személy, belőle indulok ki, de lehet másnál más okozza. Neki olyan szinten kisebbségi érzése és önbizalom hiánya van a gyerekkori traumáiból és felnőttkori sikertelenségeiből, hogy valószínűleg ezzel akarja igazolni magát, felhúz egy falat maga körül, hogy mindenki hülye, csaló, szemét és ellene támad, csak ő maradt meg normálisnak. Mindezt persze úgy hogy bántja a környezetet, viszont nem igazán lehet eldönteni, hogy el is hiszi, vagy csak másnak akarja mutatni.
2022. júl. 28. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
#3: Nem akartam támadni, de akiről beszélünk, az nincs jelen és konkrétumok sem lettek bemutatva, így erre nem lehet objektív választ adni. Ha a bemutatott személynek kényelmetlen ez a helyzet, menjen orvoshoz és majd ott lesz diagnózisa. 2-es voltam.
2022. júl. 28. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!