A benzodiazepinek(nyugtatók) mennyire butítanak?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a benzodiazepinek ( frontin/xanax )mennyire butitanak el azon belül is a tanulás érdekelne ,lassabban fogok tanulni ?
16/F
2022. júl. 25. 00:36
1/4 anonim válasza:
Erősen tompító hatás jellemzi a nyugtatókat.
Feltétlenül elkerülhetetlen lenne a szedésük? Nem inkább gyógytea főzeteket kellene kipróbálni helyettük?
2/4 anonim válasza:
Nekem nem nehezítette a tanulást. Inkább könnyítette mert a szorongás miatt nehezebben ment, arra hatott, így felszabadultam. Ez fiatal koromban volt. Már nem tanulok, legfeljebb munkahelyen tanítanak be valamit. Ezen sem ront. Szorongás, alvászavar viszont igen.
Jobb nem szedni, függőséget okoz. Ugyanahhoz a hatáshoz emelni kell.
Inkább szorongásra is hatékony antidepit érdemes szedni.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Azt már kipróbáltam de nem hatott
2022. júl. 25. 08:27
4/4 A kérdező kommentje:
1. A tompító hatás a szedésük után is megmarad
2022. júl. 25. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!