Már eljutottam a függőségnek arra a szintjére, hogy semennyire nem élvezem, csak kényszeres. Hogyan tudnék leállni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 12:52
1/1 anonim válasza:
Fogalma sem lehet senkinek, még csak azt srm árultad el, milyen függőség. Éreztem én is ilyet, már sokszor csak nyűgösségből vettem bort, nem is akartam inni, csak mégis akaródzott, de aztán nem ezért álltam le, hanem mert egyik reggel arra ébredtem, hogy kiömlött a bor, eláztatta a polifoamot, amin alszom, halálát lelte egy saját könyvem, és megcsúnyult egy könyvtári (még jó, hogy könnyen beszerezhető), aztán még azt is felfedeztem, hogy egy apróbb sérülést okoztam magamnak valahogy, szóval ettől már besokalltam, most hatodik napja nem iszom. Ahány ember, annyiféleképpen válik függővé, és annyiféleképpen áll le, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!