Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszánstól mennyit...

Antidepresszánstól mennyit híztatok?

Figyelt kérdés

2022. júl. 17. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
A kalóriáktól hízol, nem a gyógyszertől. Tény némelyik növeli az étvágyat, de ha nem kezdesz el ész nélkül felfalni mindent, akkor nem fogsz hízni.
2022. júl. 17. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem híztam egyiktől sem.Orvosom olyanokat írt fel nekem amik nem okoznak étvágyat,de csoportokban olvastam,hogy valaki 10-20 kilókat hízott pl az escitaloprámtól (én is szedtem 10 hónapig egy kilót se híztam) orvosom szerint ez annak tudható be,hogy mivel csökken a szorongás emiatt valaki többet eszik.

Szedtem: Escitaloprámot,agomelatint,vortioxetint,venlafaxint,tianeptint. Meg mindig 50kg vagyok ahogy a szedesük előtt is.

2022. júl. 17. 19:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Fevarin 50 mg

(fluvoxamin)mennyire hízlal?

Betegtájékoztatóban semmit nem írt erről.

2022. júl. 17. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj magától a gyógyszertől nem fogsz hízni,az antidepik nem olyanok. Egyél annyit amennyit eddig is ettél sportolj is és nem lesz semmiféle plusz 10-20kg amivel riogatni szoktak.
2022. júl. 17. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Az antidepresszánstól semmit. De az antipszichotikumtól... 40 kilót.
2022. júl. 17. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Antidepresszánstól semennyit. Pregabalintól és antipszichotikumtól sokat. Mikor nem szedhettem, 2 hónap alatt 10 kg ment le fogyókúra nélkül.

2 szélsőség között mozgok. Ha nem szedek étvágyat fokozó mellékhatású gyógyszert, akkor tápszrt iszok, mert jóval normál súly alatt vagyok. Ha szedek ilyet, akkor évek alatt elhízok. Ha leállítják, megint tápszerért kötök ki a háziorvosnál.

2022. júl. 17. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ, melyiktől. Hét félét szedtem, hattól nem híztam egy dekát sem, egytől kb. 8-10 kilót. Ez a remeron volt (mirtazapin hatóanyag).
2022. júl. 17. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyiktől sem.
2022. júl. 18. 08:00
 9/10 anonim ***** válasza:

2

Azt elfelejtette akkor az orvosod, hogy sok antidepi hisztamin illetve serotonin receptorokra is hatassal van, amik az etvagyadat novelik stressz vagy nem stressz.

2022. júl. 18. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Én 40 kilót híztam, amint abbahagytam, a hízás sem ment tovább, de fogyni sem tudok azóta sem. De elvileg ez nem a leggyakoribb mellékhatás, úgyhogy kicsi az esély arra hogy hízzál tőle. Én egyszerűen csak szerencsétlen vagyok.
2022. júl. 18. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!