Antidepresszánstól mennyit híztatok?
Nem híztam egyiktől sem.Orvosom olyanokat írt fel nekem amik nem okoznak étvágyat,de csoportokban olvastam,hogy valaki 10-20 kilókat hízott pl az escitaloprámtól (én is szedtem 10 hónapig egy kilót se híztam) orvosom szerint ez annak tudható be,hogy mivel csökken a szorongás emiatt valaki többet eszik.
Szedtem: Escitaloprámot,agomelatint,vortioxetint,venlafaxint,tianeptint. Meg mindig 50kg vagyok ahogy a szedesük előtt is.
Fevarin 50 mg
(fluvoxamin)mennyire hízlal?
Betegtájékoztatóban semmit nem írt erről.
Antidepresszánstól semennyit. Pregabalintól és antipszichotikumtól sokat. Mikor nem szedhettem, 2 hónap alatt 10 kg ment le fogyókúra nélkül.
2 szélsőség között mozgok. Ha nem szedek étvágyat fokozó mellékhatású gyógyszert, akkor tápszrt iszok, mert jóval normál súly alatt vagyok. Ha szedek ilyet, akkor évek alatt elhízok. Ha leállítják, megint tápszerért kötök ki a háziorvosnál.
2
Azt elfelejtette akkor az orvosod, hogy sok antidepi hisztamin illetve serotonin receptorokra is hatassal van, amik az etvagyadat novelik stressz vagy nem stressz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!