Pánikbeteg vagyok?
Sziasztok.
1 hónapja körülbelül,hogy a munkahelyemen rosszul lettem vert a viz szedultem remegtem ugy ereztem ki kell mennem mintha megorulnek kapkodtam a levegot. Hazaertem lefekudtem. Felkeltem mintha nem is en lennek a sajat boromben minden nagyon furcsa volt. Azota egyszer fordult elo ilyen “roham”. Itthon voltam paromat vartam haza a munkabol szinten ugyanezek a tunetek. Sikerult megnyugodnom viszont az idegensegerzes megmaradt belenezek a tukorbe mintha nem is en lennek nagyon furcsa es ijeszto. Nagyon nagy szorongas van bennem. Felek hogy elveszitem magam felett a kontrollt. Hulye gondolataim vannak mivan ha bantok masokat mivan ha kimondol olyan dolgot ami nem is odavalo stb kb mindenen szorongok mar. Ami nagyon megijeszt az az enidegen erzes nem talalom magammal a kapcsolatot a kulsommel pedig tudom hogy en vagyok. Felek hogy megorultem mar.. dolgozni sem tudok.. Segitsetek mi lehet ez? Valaki elt mar az ilyet? Visszakaphatom meg a regi enem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!