Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy füvet fogyasztó ember nem...

Egy füvet fogyasztó ember nem veszélyes a társadalomra viselkedésében csak nevetgél meg ellazul ennyi?

Figyelt kérdés

#fű #drog #joint #Füves cige
2022. júl. 11. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Írzam, hogy dolgozni józan állapotban kell. Se fű, se pia.
2022. júl. 12. 17:31
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Cannabis hatása alatt az ember nem bánt másokat. Ha beparázik akkor is inkább elmenekül a külvilágtól.
2022. júl. 14. 16:59
 23/27 anonim ***** válasza:
25%
Orvosom, pszichoterapeuta is. Azt mondta, hogy nagyon ritkán ihatok vagy füves cigit szívhatok.
2022. júl. 14. 21:02
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
Az alkohol veszélyesebb, pedig az legális, sőt: Orbán a nagy propagandistája.
2022. júl. 16. 18:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Ja, csak nem mindegy milyen fű... Volt brátom azt hitte tiszta marihuánat szív évek óta.Ráadásul exem hányt, ha nem voltam vele vagy nem vettem fel a telót beképzelte magának hogy megcsalom, pedig eszembe se volt sose, hisz szerettem.

S sorolhatnám a paranojákat.

De volt olyanis h össze vissza beszélt, ezért inkább telefonon se beszéltem vele.

Volt h egy hülyeségre agresszívabb hangnemben beszélt.

Volt h agresszíven lépett föl másokkal szemben(pl. egy autós rádudált mert félreértette a helyzetet, mindenen keresztül mentünk utána, ráállt majd keménykedve magyarázta a saját igazságát...

Amikor kevesebb füvet szívott, tök normális volt, azaz énje tetszett is.

Sajnos mindennap zárt térben is szívta, én nem élek ilyesmivel, de a füstjét a kutyája s én is beszívtam. A kutya volt h befosott, hirtelen pánik rohamja lett hangoktól. Én állandóan szédültem, hányingerem volt, fájt a gyomrom,depresszió, nem volt kedvem senkihez, mindenre nemleges válaszaim voltak, nem tzdtam rendesen hosszasan kommunikálni, kedvtelenség, nemtudtam magam és érzéseim kifejezni, lustaság, pánikok, parajonák, emlékezet kiesések, félelem érzetek jöttek rám. Mióta nem vagyunk együtt, a fizikai dolgok egyből elmúltak a pszichések kb 1-1,5 hónap múlva. Újra aktív lettem, mindenre emlékszem, élem az életet. Elmentem egy volt szerhasználó addiktológushoz, elmondtam a gyanúm. Azt mondta az a fű tuti keverve volt valamivel, vagy bio volt. S igen a füstje hatott rám és a kutyusra is, azért voltak a felsoroltak...

Szóltam, de ebben nem hisz, vagy tudta csak engem kábított.

Tehát a terjesztők simán átvernek...

2022. aug. 1. 18:31
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van ahogy az utolsó mondja. Simán átvernek. Én ezért hagytam abba. 2004 és 2014 között aktív cannabis használó voltam. Soha semmilyen negatív hatást nem tapasztaltam, soha nem volt paranoia vagy pánikroham. Aztán 2014 környékén megváltozott valami a feketepiacon és elkezdték a rendes füvet befújni ezzel a bio szarral. Ránézésre nem lehet megállapítani, hogy tiszta-e a fű vagy sem. Vettem olyat ami küllemre gyönyörű volt az illata is nagyon jó volt, prémium kategóriás fűnek lehetett hinni és mégis be volt permetezve szintetikus cuccal. A hatásban persze egyből érződik mert nincs meg a megszokott felfutása, hanem szinte egyből hatni kezd és erős szorongást okoz (legalábbis nekem) és az az érzésem támad, hogy nem tudom irányítani a gondolataimat. Rendes fűtől ilyeneket sosem éreztem. Azt mondják, hogy a magyar piacon kapható fűvek 90%-a be van permetezve szintetikussal. Én már feladtam a dolgot, inkább nem szívok semmit, mert ez a szorongás nem hiányzik nekem.
2022. aug. 13. 09:00
 27/27 anonim ***** válasza:

inkább a fű, mint alkohol, leszámítva azt, hogy a fű az alvilágot gazdagítja, mert tiltott, de erről a kormány tehet.

Mindenesetre részegen már rengeteg embert öltek meg, de fűtől betépett állapotú gyilkosságról még nem hallottam. Baleset nyilván előfordulhat, pl. fű hatása alatt vezetett, és okozott halálos balesetet, de nem tudok olyan esetről, hogy betépett ember verekedett volna olyan mértékben, hogy abból emberölés lett volna.

2022. aug. 13. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!