Nyugtató gyógyszereket fogyasztók, lenne pár kérdésem?
19 éves srác vagyok, generalizált szorongásra, naponta.
Nekem az szokott lenni a gond, hogy napközben még csak el-elviselem a szorongást, a kézremegést, az izzadást, a hányingert, légszomjat, de estére, mikor fáradt vagyok (pláne ha mondjuk aznap fizikai munkát is végeztem) borzalmas tud lenni. Az én szubjektív megítélésem szerint a legjobb dolog a gyógyszerben, hogy este kapok rendesen levegőt, meg tudok nyugodtan vacsorázni, nem hányom ki. A lehető legpozitívabb a tapasztalatom a gyógyszerlés kapcsán, nekem visszaadta az életemet és a fiatalkoromat.
Környezet: szüleim, nagyszüleim igen, mert az ő noszogatásukra mentem el orvoshoz. A barátaim igen, hihetetlen támogatást kaptam tőlük, mikor nagyon rossz volt a helyzet. Nem kürtölöm világgá, hogy "Hellóóóó, nyugtatót szedek!", de ha olyan a helyzet, minden további nélkül elmondom, hogy beteg vagyok. :D Azt se szokás titkolni, ha valaki szívbeteg, én akkor mért titkoljam?
Nekem is visszaadta az életemet a gyógyszer.
29 éves vagyok. Antidepresszáns mellé szedem, naponta. Néha azonban egyéb stresszre is beveszem. Ezt nem szereti az orvosom. :)
A családom tudja és két bizalmas ismerősöm is.
Ha úgy alakulna, én is bevallanám más előtt is. Meg hozzá tennék valami olyat, hogy buta aki ezt elítéli.
A te történeted mi?
Jó, nem is kell ezt marék számra enni.
De szerintem ilyesmit az orvosod is mondott, előző, mármint ha egyáltalán van olyanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!