Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ez? XDDD Mi lehet velem?

Normális ez? XDDD Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Több éve azt érzem hogy ez nem a valóság. Rengeteg trauma ért főleg gyerek koromban.

Imádom a véres, ijesztő, gyilko videókat/történeteket, meg nyugtatnak és én végig röhögöm xD

Meg elképzelem hogy közben azzal történik ez akit utálok, és rengetek fájdalmat okozott nekem.

Nem vagyok képes szeretni senkit se max csak a megszállottja tudok lenni valakinek. Utálom az embereket, nincsenek nagyon barátaim főleg az én hibám miatt, de nem is baj.

2022. júl. 10. 22:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
7. Ezzel le is írtad, hogy szemernyivel sem vagy különb náluk. Taps! Ha ilyen van fiatalon mi lesz veled felnőttként? Sorozatgyilkos? A börtön nem olyan vidám hely.
2022. júl. 13. 17:34
 12/23 anonim ***** válasza:
22%
Az leszek 🙃
2022. júl. 13. 20:06
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg a pszichiátrián fogod végezni vagy a vonatsineken. Az ember nem magányos lény. Sokáig senki nem húzza egyedül. Általánositani meg nagy butaság. Van kedves emberek is. De ha ilyen stílusban kommunikálsz ne csodálkozz ha mindenki elkerül vagy ugyan azt adja vissza.
2022. júl. 14. 11:10
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
Az hogy vonatsíneken kötök az biztos csak az a kérdés mikor.
2022. júl. 14. 17:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Ezt így eldöntötted? Elárulok neked egy titkot. Bármilyen kis megátalkodott gyagyás vagy most. Bármelyik nap lehetőséged van megváltozni és boldog életet élni. Ez a te döntésed. Ha még nem vagy 18 megkeseríthetik az életed de utána minden rajtad múlik. ;)
2022. júl. 14. 18:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt neten könnyen gagyásozol le mást, közben például fogalmad sincs nekem milyen gyerekkorom volt.
2022. júl. 14. 19:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Valóban. De csontvázak mindenki szekrényében vannak a lenyeget pedig te magad fogalmaztad meg. "VOLT" próbálj a jelenre koncentrálni. Nem kötelező hogy a múltad határozza meg.
2022. júl. 14. 20:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is borzalmas gyerekkorom volt. De b@szódjon meg az anyam ott ahol van. Én nem leszek a jövőben miatta boldogtalan meg szerencsétlen. Elég volt hogy a gyerekkorom tönkre tette.
2022. júl. 14. 20:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van és sajnálom. De sajnos az én gyerekkorom miatt van az, hogy 17 évesen súlyos depresszióval küzdök, magánnyal, paranoid gondolkodással.

2 pszichológushoz jártam, az egyik azt mondta hogy ne járják többé hozzá, másik kijelentette, hogy rajtam maximum gyógyszer segíthet de csak rövid ideig

2022. júl. 14. 21:23
 20/23 anonim ***** válasza:
46%

19

leírtad nekem mi volt pszichológusoknál? XDD

2022. júl. 14. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!