Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ez? XDDD Mi lehet velem?

Normális ez? XDDD Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Több éve azt érzem hogy ez nem a valóság. Rengeteg trauma ért főleg gyerek koromban.

Imádom a véres, ijesztő, gyilko videókat/történeteket, meg nyugtatnak és én végig röhögöm xD

Meg elképzelem hogy közben azzal történik ez akit utálok, és rengetek fájdalmat okozott nekem.

Nem vagyok képes szeretni senkit se max csak a megszállottja tudok lenni valakinek. Utálom az embereket, nincsenek nagyon barátaim főleg az én hibám miatt, de nem is baj.

2022. júl. 10. 22:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Nyugi, pár év múlva mire 12 éves leszel el fog múlni.
2022. júl. 10. 22:56
 2/23 anonim válasza:
95%
Nem normális, foglald le magad, fejleszd magad vagy ilyesmi mert a végén mentálisan még mélyebbre süllyedsz.
2022. júl. 10. 23:12
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Pszichológus felkeresése indokolt.
2022. júl. 11. 10:10
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit retardált vagy de ezen kívül semmi para
2022. júl. 11. 20:24
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
El fog múlni. Kb. 17 éves koromban ugyanez volt, meg odaképzeltem osztálytársamat, hogy jól megkínozzák, és ezen élvezkedtem. Nagyon betegesen hangzik, de semmi extra. Rendbe jössz majd. Keress fel egy pszichológust.
2022. júl. 13. 07:49
 6/23 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd. Augusztusra sokkal durvabb dolgaid lesznek. Úgy tűnik neked hosszú és unalmas ez a nyár. Mielőtt azt kepzelnéd, hogy különleges vagy. NEM csak hülye de ha szerencséd van el fog múlni.
2022. júl. 13. 09:23
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
Én is hasonló cipőben járok de én nem nevetek, egyszerűen elvezem nézni hogy egy másik embert szétkínoznak. Gyűlölöm az embereket az összes csak bántani tudott vagy leszarni, mi a rakért legyek jó lelkű
2022. júl. 13. 15:36
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Akkor miert nem barátkozol allatokkal? Azok nagyon kedvesek.
2022. júl. 13. 15:41
 9/23 anonim ***** válasza:
70%
Idióta
2022. júl. 13. 16:52
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván én vagyok kettőn közül az idióta miközben te élvezel masok kínzasára. Kicsit gondold át ha van mivel.

Nagyon sok ember aki nem szereti a többiket elmegy pl állatmenhelyre önkéntesnek, örökbe fogad egy kutyát vagy cicát. De felőlem leélheted egyedül is az életed boldogtalanul. Nekem ettől nem lesz rosszabb se jobb. :)

2022. júl. 13. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!