Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem mintha csak egy...

Úgy érzem mintha csak egy játékban lennék. Ez mi?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy ez nem a valóság, csak 1 játék. Minden játékosnak (embernek) meg van szabva az ideje hogy mennyit fog élni. Mi döntjük el hogy hogyan alakítjuk a játékot (az életünket). Mindenkinek meg van a saját személyisége és kinézete ebben a játékban. A tárgyakat sem érzem valóságosnak. Semmi nem valóságos. Az hogy én egy ember vagyok és megbetegedhetek a játék része. A szerveink, ahogy fel vagyunk építve, mind egy rendszer alakította ki. Persze ezeket én sem hiszem el de én ezek szerint élem az életemet, egyébként ebben a játékban semmi nem számít, mert egyszer minden játékos meghal. A napfelkelte, a naplemente, mintha csak egy film lenne, a játék része, mi úgy látjuk a játékot mint egy filmben a szereplőket, de mi vagyunk a szereplők, közben pedig ez egy játék. Csak szeretném tudni hogy ezek alapján én normális vagyok vagy sem? Még annyi hogy úgy érzem be vagyok zárva ebbe a játékba de szabadulni szeretnék és természetesen csak egyetlen kiút van, ezt nevezik öngyilkosságnak, de nem kell félni, mert igazából nem halunk meg, ez mind illúzió, nem is létezünk valójában

2022. júl. 9. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Menj el pszichológushoz.
2022. júl. 9. 23:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Pszichiátriára kerülök?
2022. júl. 9. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Első lépés a pszichológus. Akkor kerülsz pszichiátriára ha súlyos eset vagy és gyógyszeres kezelésre szorulsz.

Minden jót kívánok.

2022. júl. 9. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Csak sajnos a fájdalom ami nagyon is valóságos
2022. júl. 9. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Tulajodonképpen egész jól látod a tényleges világot, valóságot. Egy percig se hidd azt, hogy bolond vagy.
2022. júl. 10. 01:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Sokat gondolkodtál az élet értelmén, rossz tapasztalataid voltak, és összezavarodtál, megbillent a valóságérzézeted.
2022. júl. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!