Emiatt szülő bevitethet pszichiatriára?
Figyelt kérdés
Annyit mondtam hogy nem akarok élni.De nem fenyegetőztem azzal hogy megölném magam.Még kiskorú vagyok(16)Tényleg csak annyit mondtam hogy nem akarok élni,utanna meg kaptam a "fenyegetést" Megtehetik? kezdek parázni nagyon2022. júl. 5. 20:28
1/3 anonim 

válasza:

Nem olyan könnyű oda bejutni. Eleve orvosi beutaló kell hozzá.
2/3 anonim 

válasza:

Pszichiáterhez esetleg elvihetnek szüleid, semmi bajod nem fog belőle származni. Lényeg, hogy pozitívan.
3/3 anonim 

válasza:

Sok szülő képzeli, hogy teljhatalma van a gyerek fölött, de mindent azért mégsem lehet. Engem annak idején anyám a pszichiátriára juttatott ugyan, de pofára esett, hamar kiderült ugyanis, hogy nem velem van baj, én mehettem állami gondozásba, ő meg fizethette a gyerektartást öcsém után. Próbálkozzanak csak a te szüleid is, ha pofonhiányban szenvednek. Gondolom, mintapéldányok, ha ízlésesnek tartják ilyesmivel fenyegetőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!