Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Kb 3 eve azt erzem, hogy ez nem a valosag, az elejen meg csak kb fel oraig tartott ez az erzes, de mostmar folyamatosan ezt erzem. Rengeteg trauma ert engem gyerekkoromban. Szinte mindenki azt mondja, hogy az atlagnal sokkal erzekenyebb vagyok, es ezt en is tudom. Nagyon nehezen tudok beilleszkedni, es ha sikerul is, valahogy mindig elrontom. Olyam erzesem van mindig mintha figyelnenek. Sokszor hallom hogy valaki a nevemet mondja de kozbe nincs ott rajtam kivul senki. Amugy nem tudom mennyire szamit de ha vegih nezek egy nagyon durva horror filmet en vegig nevetem az egeszet. Van olyan hogy sirok, es kozbe elkezdek nevetni. Voltak mar ongyilkossagi kiserleteim. Mi lehet ez?
2022. júl. 3. 20:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy egy valakihez nagyon tudok ragaszkodni es akarmit csinal en probalkozok osszebaratkozni/osszejonni vele akar evekig is
2022. júl. 3. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Skizoaffektív zavar,vagy deperszonalizáció lehet a háttérben.Nézz utána.
2022. júl. 4. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Ja, vagy lyme, vagy bartonella. Rengeteg krónikus lymeos, bartonellás van a pszichiátriai osztályon. Amúgy minden sorod illik rám is, csak én már sokéves vagyok. Nekem krónikus infekciók okozták.
2022. júl. 5. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
A skizoaffektív zavar, deperszonalizációt csak okozat.
2022. júl. 5. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Érdemes lenne elkezdeni valami autogén tréninget, foglald le magad, válassz hobbit, minden olyan tevékenység amibe jól érzed magad, jó hatással van a szervezetedre.
2022. júl. 5. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha öngyilkossági kíserleteid voltak és hangikat hallasz akkor jó lenne minimum a haziorvosodhoz fordulni és kérni egy alapos kivizsgálást, hátha valami szervi oka van a problémáidnak ami kezelhető. Ha nem találnak semmit akkor kérj időpontot a pszichiátriai rendelésre. És legalább egy pszichológussal beszéljétek át a problémát. Nem játék, hogy ön veszélyes vagy. Ebből könnyen lehet közveszélyes állapot is. Akik itt mindjárt diagnózisokat írnak azoknak Taps! Ez szakorvos feladata. Ne diagnosztizáljunk senkit a fotelból!
2022. júl. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!