Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet hogy már meg is őrűltem...

Lehet hogy már meg is őrűltem és pont azért nem tudok róla? Ha sok év mentális betegség után olyan eseménysorozat következne be, ami lehetetlen hogy megtörténjen, attól még meg lehet tartani a józan észt?

Figyelt kérdés

Zavaros lesz amit írok.

Régóta szinte minden nap megkérdöjelezem hogy megőrűltem e.

2020 júniusában elindult egy eseménysorozat, amilyen még a brazil sorozatokban sincs. Az addigi depresszióm mellé jöttek nagyon durva új tünetek amiket le sem tudok írni. Nem emlékszem dolgokra, az utcán olyan mintha figyelnének, sokszor balesetem van itthon, ilyenkor szinte hallom hogy mondjak hogy meg akarnak ölni….

Sokszor kívülről látom amit csinálok és érzem hogy valaki más beszél helyettem. Nem tudom hogy mi az ami a fejemben van és mi az ami történik, de nagyon nehéz leírni

Mivel a pszichiáter nem segített, ilyennel érdemes inkább ezotéria felé fordulni?

2020 június óta olyan mintha álmodnék és sok reggelen nem tudom eldönteni hogy melyik évben vagyok.

2022. júl. 1. 13:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
Ez deperszonalizáció és derealizáció
2022. júl. 1. 14:07
 2/24 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem meg skizofrénia. Ha a jelenlegi pszichiátereddel nem vagy megelégedve, keress másikat.
2022. júl. 1. 14:22
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a tapasztalatok is befolyásolják az ember önképét, világképét és döntéseit, ezért biztosan nyomot hagy valahogy rajta. Az ezotériát nem javaslom, inkább másik orvost keress.
2022. júl. 1. 14:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Szülőmnél ugyanígy kezdődött a skizofrénia. Ha nem kapsz gyógyszert rá, teljesen szét fogsz esni, még az értelmes beszéd se megy majd, olyanná válsz, mint egy hablatyoló zombi. Menj pszichiáterhez.
2022. júl. 1. 20:44
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem, menj másik pszichiáterhez, sajnálatos tapasztalatom, hogy sokuk rosszul diagnosztizál.
2022. júl. 1. 20:45
 6/24 A kérdező kommentje:

En nem gondolnám egyébként hogy az vagyok

A lehetetlen események miatt kerültem ilyen állapotba

2022. júl. 1. 22:34
 7/24 anonim ***** válasza:
69%
A szülőm se gondolta, hogy pszichotikus, mikor szóltak neki, hogy elmebeteg tüneteket mutat, azt felelte, neki Jézus beszél a fejében, nincs semmi baja. Persze, hogy nem gondolnád, hogy az vagy. Igen, nagy stressz hozza ki, de épp az a bizonyíték a betegségedre, hogy a tünetek ellenére nem ismered el.
2022. júl. 1. 22:36
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
A skizofréneknek nincs betegségtudatuk, viszont a környezeti hatások képesek egy embert megbetegíteni. Keress olyan orvost, akiben hajlandó vagy megbízni. Adj neki időt, hogy be tudjátok állítani azt a gyógyszerezést, amivel jól érzed magad.
2022. júl. 2. 09:16
 9/24 A kérdező kommentje:
Inkább azt kellene kiderítenem ezoteria szempontjából hogy hogyan történhetnek olyan események amik rosszabbak mint bármelyik brazil szappanopera…
2022. júl. 2. 11:57
 10/24 anonim ***** válasza:

Ezek csak a fejedben vannak. A kezeletlen skizofréniád okozza.

Ha azt akarod hogy elmúljanak akkor keress fel egy másik pszichiátert.

2022. júl. 2. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!