Lehet hogy már meg is őrűltem és pont azért nem tudok róla? Ha sok év mentális betegség után olyan eseménysorozat következne be, ami lehetetlen hogy megtörténjen, attól még meg lehet tartani a józan észt?
Zavaros lesz amit írok.
Régóta szinte minden nap megkérdöjelezem hogy megőrűltem e.
2020 júniusában elindult egy eseménysorozat, amilyen még a brazil sorozatokban sincs. Az addigi depresszióm mellé jöttek nagyon durva új tünetek amiket le sem tudok írni. Nem emlékszem dolgokra, az utcán olyan mintha figyelnének, sokszor balesetem van itthon, ilyenkor szinte hallom hogy mondjak hogy meg akarnak ölni….
Sokszor kívülről látom amit csinálok és érzem hogy valaki más beszél helyettem. Nem tudom hogy mi az ami a fejemben van és mi az ami történik, de nagyon nehéz leírni
Mivel a pszichiáter nem segített, ilyennel érdemes inkább ezotéria felé fordulni?
2020 június óta olyan mintha álmodnék és sok reggelen nem tudom eldönteni hogy melyik évben vagyok.
En nem gondolnám egyébként hogy az vagyok
A lehetetlen események miatt kerültem ilyen állapotba
Ezek csak a fejedben vannak. A kezeletlen skizofréniád okozza.
Ha azt akarod hogy elmúljanak akkor keress fel egy másik pszichiátert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!