Az igaz, hogy Szendi Gábor korábban pszichológus volt, de kibeszélte a pácienseit?
Vagy kiadta az adataikat.
Itt olvastam válaszkommentekben.
Ezzel azért nem értek egyet. Van olyan pszichológus, akinél voltam, nem vált be a módszere de azért nem szidom. És szerintem eleve értelmes emberek így vannak vele, mindenféle témában. Nem szidja az ember azt, aki nem ártott neki, csak mert vmi nem jött össze.
A paleolit egy butaság. És ha pszichológus, minek szól bele? Mindenhez is ért?
"teljesen ingyen igyekezett segíteni."
Ez kedves tőle, csak nem feltétlenül jobb szakember tőle.
Az igaz, hogy nem kéne felírni marokszámra. Ugyanakkor olvastam már tőle olyan cikket, ami leleplezőnek volt beállítva (milyen mellékhatása van a gyógyszereknek), hát ezeket mindneki tudja, rajta vana betegtájékoztatón is, akkora leleplezés.
"Aki a pszichiátriai gyógyszerek ellen beszél azt kirúgják minden honnan."
Nem mindegy, hoyg más állásponton van-e vagy szakmaiatlan valaki, előbbi esetben azért kétlem, hogy mindenhonnan kirúgják. Meg ha ő pszichológus, akkor megint felmerül, hogy miért szól bele a pszichiátriába.
De megint csak nem ez volt a kérdésem igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!