Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az igaz, hogy Szendi Gábor...

Az igaz, hogy Szendi Gábor korábban pszichológus volt, de kibeszélte a pácienseit?

Figyelt kérdés

Vagy kiadta az adataikat.

Itt olvastam válaszkommentekben.

2022. jún. 30. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahol erröl írtak, ott kérdezd meg az adott válaszolót, mert egyáltalán nem biztos, hoyg ezt a kérdést olvassa.
2022. júl. 2. 07:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2022. júl. 2. 15:31
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Én nem hallottam ilyesmit róla. Egyébként egy ideig leveleztem vele. Elég komoly problémám volt és teljesen ingyen igyekezett segíteni.Én nem látom ilyen sötéten a dolgokat. Sok jó meglátása van. A baj az, hogy minden mentális beteg más és még egyetlen pszicholigus vagy pszichiáter sem tudott mindenkin segíteni. Akinek az ő módszerei nem váltak be az szidni fogja. Azt nem tudom megítélni, hogy pl a paleolit taplálkozás terén mennyire játszanak közre az anyagi érdekek vagy teljesen komolyan mondja amiről beszél. Ahogy én látom ő egy nagyon olvasott ember de amit olvas abból szimpátia alapján választja ki az általa képviselt dolgokat. A tapasztalat lehet, hogy hiányzik. Nem igazán értem az ennyire negatív megnyilvánulásokat. Sok pszichologus/pszichiáter előadasait hallgattam, könyveit olvastam. Nem lógott ki belőle Szendi mondanivalója sem. Aki a pszichiátriai gyógyszerek ellen beszél azt kirúgják minden honnan. Ez nem az ő hibája. Abban meg teljesen igaza van, hogy nem kéne kivizsgálás nélkül felírni őket marokszámra boldog boldogtalannak.
2022. júl. 6. 10:00
 14/19 A kérdező kommentje:

Ezzel azért nem értek egyet. Van olyan pszichológus, akinél voltam, nem vált be a módszere de azért nem szidom. És szerintem eleve értelmes emberek így vannak vele, mindenféle témában. Nem szidja az ember azt, aki nem ártott neki, csak mert vmi nem jött össze.

A paleolit egy butaság. És ha pszichológus, minek szól bele? Mindenhez is ért?

"teljesen ingyen igyekezett segíteni."

Ez kedves tőle, csak nem feltétlenül jobb szakember tőle.

Az igaz, hogy nem kéne felírni marokszámra. Ugyanakkor olvastam már tőle olyan cikket, ami leleplezőnek volt beállítva (milyen mellékhatása van a gyógyszereknek), hát ezeket mindneki tudja, rajta vana betegtájékoztatón is, akkora leleplezés.

"Aki a pszichiátriai gyógyszerek ellen beszél azt kirúgják minden honnan."

Nem mindegy, hoyg más állásponton van-e vagy szakmaiatlan valaki, előbbi esetben azért kétlem, hogy mindenhonnan kirúgják. Meg ha ő pszichológus, akkor megint felmerül, hogy miért szól bele a pszichiátriába.

De megint csak nem ez volt a kérdésem igazából.

2022. júl. 27. 18:27
 15/19 anonim válasza:
Szendi Gàbornál jártam magánórán. Egy rettenetesen koszos es büdös lakásban fogadott. Ő maga is annyira áporodott szagú volt, hogy alig bírtam végig ülni a másfél órát. Csak magáról beszélt végig. Az elején feltett 1 darab kérdést. Nem jegyzetelt, nem akart megtudni semmit rólam. Kiselőadást tartott saját magáról és a sikereiről végig!! Szerinte nagyon egyszerű minden probléma, meg kell oldani. Nem veszi figyelembe, hogy az emberek különbözőek. Most már értem miért rúgták ki mindenhonnan. Egy szűklátókörű, buta, nárcisztikus, beképzelt senkiházi ember. SENKINEK NEM AJÁNLOM, 20 Ft-ra lehúzott! Átvágva érzem magam és becsapva.
2022. nov. 5. 13:11
 16/19 anonim válasza:
Pontosabban 20,000 Ft-al átvàgott!!
2022. nov. 5. 13:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Mármint kezelés? Az a magánóra? Elsőre azt hittem, pszichológusnak tanulsz. Nagyon fura sztori, köszi, hogy leírtad.
2022. nov. 5. 14:17
 18/19 anonim válasza:
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Elmentem hozzá a magánpraxisára. Másfél óra 20,000 Ft de semmit nem ér. Nem jegyzetel, nem kíváncsi a vele szemben ülôre. A felmerülô problèma megoldása szerinte az, hogy minden agyban dôl el. Errôl tartott kiselôadást, magát fényezvr. Kívánom neki, hogy egyszer tapasztalja meg a depressziót vagy a pánikbetegséget.
2022. nov. 6. 20:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát, sajnálom, hogy így jártál. Köszi a válaszod.
2022. nov. 6. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!