Mi a véleményetek? Szerintetek normális vagyok?
Figyelt kérdés
Na szóval, mindig csendes vagyok és hallgatag, általában bent ülök, gépezek, olvasok egyedül, egyedül is jól érzem magam és nagyon gyakran rossz érzés fog el ha ki kell mennem valahova. Utálom a tömeges szórakozóhelyeket és egyáltalán nincs érzékem a csajokhoz. Nem is volt még barátnőm. 16 éves vagyok. Ezeket visszaolvasva kicsit szánalmasnak érzem magam. :/2010. szept. 20. 14:40
11/11 anonim válasza:
Jól van, az rendben, hogy nem jársz kocsmába, de máshova eljársz (pl. könyvtár, mozi, templom)? Csak beszélgetni nem szeretsz, vagy a neten vannak barátaid (MSN, Facebook)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!