Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindig izgulok, ha új munkahel...

Mindig izgulok, ha új munkahelyre megyek?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem magamon, hogyha új munkahelyre megyek dolgozni, pár hétig, egy hónapig stresszben vagyok. Amolyan megfelelési stressz ez, de öröm is van bennem, hogy új munkahelyen kapok lehetőséget dolgozni. Leginkább a munkatársak miatt van bennem stressz, szorongás, mert sajnos sok munkahelyen megtapasztaltam azt, hogy a munkatársak hátba szúrják egymást, egymást szídják a másik háta mögött, és szabotálják a munkavégzést, és emiatt mindig van egy ember, aki többet dolgozik náluk, hogy minden rendben legyen. Csapatmunkánál a felelősséget egymásra hárítják. Szóval a munkatársak miatt szoktam szorongani. Más is van így?
2022. jún. 24. 09:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ezt mindenki átéli. Próbaidő után jobb lesz. Mindig lesznek klikkek, a lényeg hogy magad add. És állj ki magadert, eleinte mindig bekostoljak az ujjakat. És munkatárs nm barát...nekem ez vált be.jobb ha nm tudnak rólad sok mindent.
2022. jún. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!