Gyakorin itt sok szorongó van, azok mind GAD-osok?
Figyelt kérdés
(Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem értek hozzá és ezért kérdezem)2022. jún. 23. 07:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem… leírom miért
4 szavazat
1/9 anonim válasza:
Igazából a pontos nevét az én szorongásfajtámnak nem tudom, csak leírni mit élek át.
Folyamatosan aggódom megállás nélkül. A legtöbbet a munkámon szoktam hogy biztosan mindent jól gyártottam le és azok a termékek nem-e hibásak mert ha valami nem jó akkor balhé lesz és ki is rúghatnak plusz a kárnak xy százalékát kifizettethetik. Ezen kattog az agyam éjjel-nappal, megállás nélkül és ez gyomorideggel, folyamatos ingerültséggel jár. Nem bízom saját magamban hogy jól csináltam azt amit kellett. Az eddigi aggódásaimból egyik sem jött be, mégsem tudok szabadulni a gondolatoktól akik nem hagynak élni, egész nap kísértenek.
3/9 anonim válasza:
Én autista vagyok. Mi majdnem mind szorongunk. Nem is emlékszem olyan napra, hogy én nem szorongtam valami miatt. Változó a szorongás tárgya
4/9 anonim válasza:
Valamilyen szinten minden ember szorong, ha elhatalmasodik az már betegség.1-es...ez a generalizált szorongás.
6/9 anonim válasza:
Én GAD-os vagyok, de a szorongásos betegségeknek is van több fajtája.
7/9 anonim válasza:
4-es. Éreztem hogy ez nem normális amit csinálok, ki vagyok tőle merűlve teljesen, de a pontos megnevezését nem tudtam, most már tudom. Remélem egy nap sikerül megszabadulnom ettől, mert az életem így sötét szenvedésnek tűnik, nincs benne boldogság csak ez a szorongás.
8/9 anonim válasza:
Miért lenne mindenki az? Mondjuk nekem az van, de biztos van itt egyéb is
9/9 anonim válasza:
Nem mindenki
A szorongásnak több fajtája és szintje van.
Pánikbetegség
Gad
Ptsd
Ocd
Szoc fóbia
Stb
És itt találkoztam mindegyikkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!