Antidepi vélemények?
Érdekelne kinek mikorra fejtette ki teljesen a hatását?
Illetve hogy akinek bezártság érzése ( agorafòbiája van ) segített e rajta?
Azt mondják a szorongás múlik a legnehezebben ez is érdekelne hogy kinek hány hét elteltével lett jobb?
Én a 2. Héten már teljesen elhittem hogy jòl vagyok aztán most az 5.héten érzem hogy még sincs minden rendben.
Az agorafobia az pont a fordítottja - a nagy nyilt terektől való félelem. A bezártsagtól való félelem az a klausztrofóbia.
Szorongasoldót - nyugtatót (rivoril/xanax/frontin stb.) kapsz-e, vagy csak antidepit?
Nem kell annyira félni a xanaxtól. Tudom hogy nagyon rossz híre van, de a kezelőorvosod figyeli a helyzeted, és nem engedi hogy baj legyen.
Én 6 évig szedtem rivotrilt - borderline vagyok - féltem is hogy mi lesz ha le kell tenni, de amikor eljött az idő egy hónap alatt letettem, nem volt semmi gond.
A szorongás, és az hogy meggátol abban hogy normálisan csekekedj nagyobb gond szerintem mint a xanax - de ezt te nyilván jobban latod.
Remélem javulni fog a helyzeted. Szorítok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!