Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyszerbeállításra jobb a...

Gyógyszerbeállításra jobb a magán pszichiáter? Többet tud mint az állami, vagy mindegy?

Figyelt kérdés

Államinál voltam már, csak nyugtatót szedek jelenleg

Befekvést is javasolt

Nagyon rosszul vagyok, depressziós illetve képek villannak be a múltból, amik nem hagynak nyugodni

A magánok többet tudnak?

Magán terápiára most biztosan nem tudok menni, mert nem tudok dolgozni jelenleg és nincs rá pénzem

Hova érdemes menni?

Vidéki pszichiátriára érdemes befeküdni?

2022. jún. 22. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rivotril sem altató. Erre a zolpidem a megfelelő szer
2022. jún. 23. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Abbahagyni csak nagyon lassan, néhány hetente mondjuk 10%-ot csökkentve tudnád. Hirtelen kiváltani nem fogod tudni semmivel a brutális elvonási tünetek miatt. A rivotril is benzodiazepin, ugyanabba a csoportba tartozik, mint a frontin így átszokni rá önmagában nem érdemes. Mostmár előállt ez a helyzet, ebből kell továbblépned.
2022. jún. 23. 18:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Nappal nem szedem, csak éjszaka kell… de teljesen megváltoztam mióta szedem, szerintem ennek is köszönhető.

Nekem csak altato kellene, nem nyugtato.

2022. jún. 23. 18:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor minek szedel xanaxot, az egy elsősorban szorongásoldó, insomniára nem indikált.
2022. jún. 23. 18:08
 15/18 A kérdező kommentje:

Nekem a szorongasomon semmit nem segít, sőt az utóbbi időben vannak egyre durvább kenyszergondolataim régi rossz dolgokról, amiktol nagyon dühös leszek…

Ezt kezdtem el szedni, aztán a doki ezt irja mar régóta

2022. jún. 23. 18:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt mondtad éjszakára szeded, csak, akkor mégis hogy segítene a szorongáson?
2022. jún. 23. 18:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Hat eleve éjjel jon elő a leginkább… nem egyértemű? Meg volt hogy nappal is vettem be es semmit nem hatott
2022. jún. 23. 18:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Mivel egy idő után már a tolerancia miatt hiába veszed be, nem használ. Teljesen természetes. Pont ezért nem alkalmas a nyugtató hosszú távú szedésee
2022. jún. 23. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!