Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak szerintetek?(...

Mit csináljak szerintetek?( Többi lent)

Figyelt kérdés

2 éve nem.dolgozom 27 éves vagyok.

Tudom hogy kellene dolgoznom.

Megvan a kamion jogsim minden papirom hogy szerelvényt vezethessek de nem merek neki állni :( rettegek tőle és minden munkától mit csináljak? :(

2022. jún. 21. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán valami más munkát keressél... van millió meg egy.
2022. jún. 21. 15:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen csak az van a fejemben hogy ilyen jogsim van akkor ebben kellene dolgozni.

És mikor oda kerülök hogy kezdhetnèk vissza mondom

2022. jún. 21. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel töltöd a napjaid?
2022. jún. 21. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Pfú én is ilyen voltam. Az önbecsülésem és az önbizalmam volt borzalmas.

Miért félsz neki állni?

Én rájöttem, hogy nagyon sok minden múlik a hozzáállásomon. Sokszor azért paráztam rá dolgokra mert azt hittem, hogy nem fog menni pedig ment. Oké ez nem megy egyik pillanatról a másikra de valahogy próbáld meg a hiedelmeidet megváltoztatni. Plusz nem baj az, hogy ha valami nem megy elsőre, beletanulsz megmutatják, hogy mit hogyan kell. Nem kell rögtön sehol sem a maximumot nyújtanod. Ha nem dolgozol akkor dolgozz magadon, építs egy kis önbizalmat. Biztosra veszem, hogy sikerülni fog kikerüli ebből, nekem is sikerült! :) Szorítok neked.

2022. jún. 24. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!