Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye nem kell ezért pánikolnom?

Ugye nem kell ezért pánikolnom?

Figyelt kérdés
Múlt héten egy pszichiátriai alapitványnál jártam, akik mindenféle papírt alá akartak velem íratni, zsaroltak fenyegettek, én mérgemben kiszaladtam és az összes papírokat elvittem, ami velem kapcsolatos. Most azt mondták hogy ez adatvédelmi dolog és olyan papírt küldtem el olyan albérleti szerződést amin a tulajdonos neve adatai is szerepelnek, most új papírokat akarnak nyomtatni és aláiratni, megőrzésre átadtam egy ismerősömnek az iratokat nagyon össze vagyok zavarodva mit csináljak? Ezzel nem fog a rendőrség foglalkozni, nem visznek börtönbe
2022. jún. 21. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, negyedszer írod ki ezt a kérdést, de negyedszerre sem úgy, hogy értsük, miről van szó pontosan, anélkül pedig nem kapsz érdemi választ akkor sem, ha még négyszer kiírod.

Ha aláíratnak veled valamit, abból kapnod kellene saját példányt.

Egy bérleti szerződés miért lenne titkos? Egyetemen a szoctámhoz csatolhatod például a szerződés másolatát, azon is szerepel a bérbeadó neve, ezzel nem tipródnak a jogai.

Te se lehetsz egy matyóhímzés, de azért keress valami jogsegélyszolgálatot, nézesd meg a papírokat, mielőtt aláírnád őket. Ha ebbe nem egyeznek bele az alapítványosok, ott valami bűzlik. Addig is becsüld már meg a szerencsédet, hogy olcsón van lakhatásod, és ok nélkül ne séttegesd a segítőidet.

2022. jún. 21. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hanyszor írod méeg ki??
2022. jún. 21. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Leirtaca mültkor priviben, h egy mentálhigiénes alapítvanynál kap ellátást, lakast.

. De csinalja a fesztivált és csodalkozik ha ki akarjak tenni.

2022. jún. 21. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ricsike ne privizz!

Ha eleged van, költözz el!

2022. jún. 21. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!