Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Érdemes pánikolnom vagy pedig...

Érdemes pánikolnom vagy pedig nem?

Figyelt kérdés

Kedden vésték ki a jobb hátsó alsó bölcsességfogam, csont és íny alatt volt ferdén rengeteget kellett vésni.

Pénteken jöhettem haza a kórházból, és ma vettem észre, hogy azon az oldalon ahol vésve volt sárga a börőm és még az egész nyakam.

Antibiotikumot kaptam most augmentimt kell szednem, plusz cataflamt szedek napi 2-3-at.

A szem fehérjém az nem sárga! Csak is a nyakam végig meg amelyik oldalon vésve volt..

Mi lehet ez? Betadinos géz volt sokáig a számba, de kívül nem kentek be vele szóval nem értem..

Valaki valami tipp?

2012. márc. 11. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A bőr részleges besárgulása valószínűleg nem az említett gyógyszerek mellékhatása. (Egyéni allergiád persze lehet, de nem lenne tipikus az említett sárgulás.) A Betadinban lévő jód megfelelő magyarázat lehet, elképzelhető, hogy valahogy mégis összekentek vele? Amíg a Cataflamot szeded, kíméld a májad (ne igyál alkoholt) és ha 2-3 napon belül nem múlik, mutasd meg orvosnak.
2012. márc. 11. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, elfelejtettem a lényeget: ha egyéb tüneted nincs, pl. hányinger, pánikra semmi ok!
2012. márc. 11. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs ilyesmi,kopp-kopp, betadines géz darab volt a sebembe amit naponta cseréltek és folyamatosan nyeltem le ilyen betadinos gennyes cuccot a sebből. Mert éreztem ugye az izét, de kívül tuti nem ért.. de hát belülről meg hogy tudna így kiütni?
2012. márc. 11. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a seben át bejutott a vérkeringésedbe, hajszálerekbe a betadin. Javítsatok ki ha tévedek, mert én még csak most tanulok fogászatot - szájsebészetben pedig nem vagyok annyira otthon!
2012. márc. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!