Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálom a szervezetemet, ugye...

Utálom a szervezetemet, ugye jól érzem, hogy jelen körülmények között ez nem önutálat és belefér?

Figyelt kérdés

Nem magamat utálom vagy azt, aki vagyok. A tesalkatommal is ki vagyok békülve, bár elférne rajtam még 3-4 kiló.

A szervezetemet utálom. Már aránylag fiatalon beteges, "kínoz", nem reagál jól egészséges életmódra, de gyógyszerekre sem feltétlenül, több krónikus betegségem van, több tünetem, gyenge vagyok, lassan fejlődök, rossz egyensúlyérzék, szemüvegesség, gerincferdülés. Bár az utolsó háromnál jobban zavarnak az előbbiek.

2022. jún. 19. 19:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Meg teheted, nem fog elvinni a rendőrség természetesen. Viszont melegágya a (pszicho)szomatikus betegségeknek.
2022. jún. 22. 20:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Mert?
2022. jún. 22. 20:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Hogyan okoz pszichoszomatikus gondokat?
2022. jún. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!