Hol tudnék témogató szakemberi segítséget találni?
Úgy érzem, hogy szükségem lenne egy támogató szakemberre, aki tudna segíteni kicsit összepofozni hétköznapi értelemben.
Az elmúlt évek alatt mentális erő tekintetében hihetetlen mértékben megzuhantam. Most már ott tartok, hogy a hétköznapjaim, megélhetésem kerültek veszélybe.
Egyszerűen saját erőből nem tudom elérni, hogy munkára jelentkezzek, egyetemen hogy leadjam az egyszerű beadandóimat, mosogassak, főzzek, a közvetlen környezetemet rendben tartsam. Boltba vagy lakásból kimenni is nehéz.
Nagyon kellemetlen, hogy határidőket is képtelen vagyok tartani hivatalos ügyintézéseknél is, és emiatt is hatóságtól határidőmulasztás miatt több százezres pénzbüntetéseim is keletkeztek.
Nagyon sok online segítő írást, self-help könyveket, előadásokat meghallgattam, és elmentem fejlesztő tréningekre is, de nem tudok semmihez sem erőt meríteni.
Ha nem lenne néha rokoni segítségem, akkor kb magamat is elhanyagolnám.
Van valami hely, ahol tudnék segítséget igényelni, hogy gatyába tudjam rázni magam? Egyedül akár hogy próbálom nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!