Mi lehet a baj?Tehetek valamit?
Figyelt kérdés
A család vonta fel a figyelmet a gondra hogy elviselhetetlen vagyok.Azt mondták tönkreteszem őket.És én is tudom hogy valami nincs rendben.Egyszer boldog vagyok es minden okés,bárkor meg dühös és szoktam sértegetni őket.Sött van amikor mintha valami egyszerűen elkattanna bennem,akkor vagy dühös vagyok vagy kényszert érzek arra hogy kinyírjam magam.Eddig ilyen egyszer volt amúgy.Sokszor fordulok be es akkor senkire sincs szükségem.azt mondták ki kéne vizsgáltatni de nem akarják hogy megbélyegezzenek.De én meg fogok őrülni ha ez így folytatódik.Azt meg hiába kikészítem őket nem akarnak segítséghez juttatni:( nem tudom mi tévő legyek2022. jún. 13. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!