Még mindig nem gyógyultam meg?
Másfél évvel ezelőtt kezdődött az anorexia nálam. Pár hónapja normálisan eszek és a súlyom is már majdnem megüti az egészséges szintet.
167 cm 52 kg.
De nagyon sokat eszek. Állandóan az ételre gondolok. Szinte minden pénzem arra költöm. Úgy érzem csak az tesz boldoggá.
Ezért kezdtem el sportolni, hogy orvosolja a bűntudatot.
Az ételről soha nem változott meg a véleményem. Szerintem az ember függő lesz és meghízik.
Mióta normálisan eszem nem mertem ráállni a mérlegre . Most megtettem és úgy érzem kövér vagyok.
Emberek előtt most is félek enni.
Ha már jobban voltam és azt hittem meggyógyultam miért van ez?
Egyébként mentálisan is rosszabodtam.
16 / L

Mindenképpen kérj segítséget.
Étel nélkül nincs élet,ha állat,ha növény. Mindenkinek létszükséglete.

Szia!Én is hasonló helyzetben vagyok.Szerintem nem vagy kövér.Kiszámoltam,hogy mennyi lehetnél max és az jött ki,hogy 69,5kg és az is kijött,hogy most túl sovány vagy,szóval nyugodtan egyél sokkal többet és szerintem ne sportolj még,mivel akkor még tovább fogysz.
Én egyébként ma is alig ettem valamit és életemben két olyan hónap is volt amikor egyáltalán nem ettem.Szóval ne csináld ezt,kérlek,mert ez veszélyes.Az más,hogyha én veszélyeztetem evvel magam,mivel én nem számítok amúgysem,de te nagyon számítasz.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!