Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Diagnosztizált mentális...

Diagnosztizált mentális betegség ellenére valakit felvesznek egyetemre?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az illető nem állt kezelés alatt, szimplán csak gyógyszert szed, és diagnosztizálva van. Ez kizáró ok lehet az egyetemen?

2022. jún. 10. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
? Mit értelmeztem félre?
2022. jún. 10. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

"Tévedsz. Van, ahol a mentális betegség kizaro ok..."

A vilagon mas egyetem is létezik, nem csak az orvosi, a mentális betegség pedig nem csak hangulatingadozas. Tényleg orvosi egyetemre jarsz?

2022. jún. 10. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

"Én csak orvosi és mérnöki szakokról tudom ezt mondani. Azért nézz utána, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés."

Én erre a hozzászólásra reagáltam. Na kinek megy rosszul a szövegértelmezés?

Egyébként amennyiben a mentális betegek gyógyszeres, pszichoterápiás kezelés alatt állnak, akkor teljes értékű életet tudnak élni, és abszolút munkaképesek. Még egy mániás depressziós beteg is. Ha annyira súlyos valakinek az állapota, hogy munkaképtelenné válik, leromlik a teljesítménye, akkor hamarabb fog kibukni az egyetemről, minthogy az intézmény bocsátaná el.

2022. jún. 10. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Azért örülnék ha nem kérdőjeleznél meg. Én gyógyszerek ellenére is ingázok, ezért kértem a könnyítést. Nem véletlenül. Párhuzamosan csinálom a két egyetemet. Köszi.
2022. jún. 10. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Könnyítést lehet kérni, de kirúgni emiatt az orvosi biztosan nem fog.

Amúgy más személlyel vitatkoztam, nem veled.

2022. jún. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!