Küzd még valaki állandó derealizacioval/deperszonalizacioval?
Nekem a virus óta van
Abszolút torzul a valóság
Érzem hogy megfigyelnek
Olyan mintha lebegnek
Meg meg 10 másik tünet
És mi váltotta ki neked, kérdező? Nekem nem ilyen durva, mint neked, de ez a "mintha folyamatosan álmodnék" érzés nálam is állandó, meg a valóságot is tompán érzékelem. Nekem egy nagyon durva szorongásos időszak óta van, plusz egy trauma is történt, ezek váltották ki.
(#1 vagyok)
Még egy beteg, pedig 10 éve már kijöttem belőle és sokáig nem jött elő.
Most újabb traumák elhozták,nekem is a Covid óta durvul..annyival könnyebb hogy már tudom mi ez, miért van és nem félek tőle úgy, mint régen.
A problémákat, kiváltó okokat nem áll módomban megszüntetni, ha sikerülne elmúlna újra.
Nekem több, mint 10 éve volt fél éven keresztül télen kezdődött, azt hittem nem élem túl, annyira szr volt. Azt sem tudtam, hogy a Marson vagy valamelyik másik bolygón élek-e, vagy egyáltalán mi ez az egész amiben vagyok.
Minél előbb ki kell ebből jönni, mert katasztrófa. Futás, biciklizés, kirándulás, sportok minél több.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!