Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológushoz járást hogy...

A pszichológushoz járást hogy szokták abbahagyni?

Figyelt kérdés
A kliens jelzi a pszichológusnak, hogy már nem akar járni vagy a pszichológus jelzi a kliensnek, hogy úgy látja, javul az állapota? Hogy szokott ez lenni?
2022. jún. 7. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 10. alkalom után átbeszéltük, hogy van-e még szükségem rá, akkor még volt, a 15. után már nem.
2022. jún. 7. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy krizis feldolgozasa kapcsan 4 alkalmat voltam, amikor megbeszeltuk, hogy mar boldogulni fogok. Nem bolodgultam, es felhivtam meg egy alkalomert. Adott :) az volt a legjobb :)

Kesobb onismeret miatt jartam hozza. Akkor csak celt hataroztunk meg, idot nem. Ezt minden ev vegen felulvizsgaltuk. Egy ilyen alkalommal mondtam azt, hogy meg azt az evet szeretnem vegigjarni, es utana meglatjuk. Ezt o ugy ertelmezte, hogy akkor le is zarjuk, nem hagyott mas lehetoseget. Sot, eloszor ugy ertette, hogy a nyar kozepen fejezzuk be. Ekkor jeleztem, hogy ha lehet, meg ne, mert olyan valtozas volt az eletemben, ahol kellett a tamasz. Igy meg egy fel evet jartam.

A vegen mar ugy ereztem, hogy kifogytunk a temakbol, en is belefaradtam mar egy kicsit az egeszbe. Erre a jelensegre szoltak mar azt mondani, hogy eljott a lezaras ideje. Most erzem ugy megint, hogy tudnank mirol beszelni :)

2022. jún. 7. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Pszichologus vagyok, mindket megoldas elofordul.
2022. jún. 8. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!