A pszichológushoz járást hogy szokták abbahagyni?
Egy krizis feldolgozasa kapcsan 4 alkalmat voltam, amikor megbeszeltuk, hogy mar boldogulni fogok. Nem bolodgultam, es felhivtam meg egy alkalomert. Adott :) az volt a legjobb :)
Kesobb onismeret miatt jartam hozza. Akkor csak celt hataroztunk meg, idot nem. Ezt minden ev vegen felulvizsgaltuk. Egy ilyen alkalommal mondtam azt, hogy meg azt az evet szeretnem vegigjarni, es utana meglatjuk. Ezt o ugy ertelmezte, hogy akkor le is zarjuk, nem hagyott mas lehetoseget. Sot, eloszor ugy ertette, hogy a nyar kozepen fejezzuk be. Ekkor jeleztem, hogy ha lehet, meg ne, mert olyan valtozas volt az eletemben, ahol kellett a tamasz. Igy meg egy fel evet jartam.
A vegen mar ugy ereztem, hogy kifogytunk a temakbol, en is belefaradtam mar egy kicsit az egeszbe. Erre a jelensegre szoltak mar azt mondani, hogy eljott a lezaras ideje. Most erzem ugy megint, hogy tudnank mirol beszelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!