Mit tesz a magány és bezártság egy fiatal extrovertált emberrel?
A barátnőm azt hiszem nagyon beteg ...nem keres rajtam kívül senkit, nem válaszol nem jár már sehova, telefonálni se telefonál,nem veszi fel nem hív vissza senkit.
Pedig egy igazi a társaság középpontja volt,boldog,vicces.Most szomorú, semmihez semmi kedve,ideges és feszült.
Egyik reggel mikor utoljára találkoztunk,vittem reggelit neki mert a házból sem megy ki,lekísèrt az utcára és szinte remegett az egész teste még a hangja is és nagyon rosszul néz ki .
És állandóan mint egy drogos úgy remeg és úgy viselkedik ( nem drogozik félre ne értse senki , életében alkoholt sem ivott még)
Amióta ezen a helyen dolgozik külföldön,ahol nem hagyhatja el a házat,ilyen állapotban van.
Ápolónő,a beteget nem lehet egyedül hagyni,boltba sem lehet menni,a cég intézi a vásárlást is .
Nincs párja, egyedül lakik.
Félek,hogy valami nagy baj lesz ebből.
Azt mondta szed frontint,de semmit nem segít .
Ma felhívtam egy magán orvost de július elején lenne időpont.
Annyira szeretnék segíteni,mit tegyek ???
Hány kérdést fogsz még kiírni haloo, mert másképp fogalmazod meg még tudjuk, hogy te írod és nem másról hanem magadról. +minden mondatot külön írsz abból is lehet látni.
Mit szeretnél még tudni?
1
Én is írtam már ki ilyen kérdést
1: semmit nem tudok még
Pár kérdést láttam itt de egyikre sem volt olyan válasz ami segítő lenne
4.
Tiszatenyő
Nem egyszerű,én is így vagyok .
Írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!