Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan aki tényleg,...

Van itt olyan aki tényleg, őszintén meg akar halni csak amiatt nem teheti meg még jó ideig mert nem akar a szüleinek fájdalmat okozni?

Figyelt kérdés

Tényleg ez minden vágyam mert sok mentális bajom van, nem fogad be a társadalom és van sok traumám is. Leginkább az lehet az én bajom ahogy az emberek hozzám állnak, meg a gyerekkori , kora tinikori traumáim. Nem túlzok, de 26 évem alatt olyan dolgok sokasága történt velem, amik miatt az emberek drogosak, öngyilkosak szoktak lenni vagy csak szimplán megőrülnek. (Tanár általi fizikai erőszak, kiközösítés, szerelmi visszautasítás, nemi erőszak, szülők általi traumatizálás és fizikai erőszak, aljas internetes zaklatás, fóbia, agybeteg szülők, olyan dolog derült ki egyik családtagomról 2019be hogy az szörnyű…)

Aspergeres, kényszerbeteg, depressziós vagyok, na mindegy nagyon nem is írnék többet a lényeg hogy már 11 éves korom óta tudom hogy az lenne nekem a legjobb, de a szüleim miatt nem tudom megtenni mert ők is mentális betegek és csak én vagyok nekik, nincs testvérem sajnos.. (emiatt sajnos).

De ez nagyon szar nekem hogy amiatt kell szenvednem még 20-30 évig hogy nekik ne okozzak ekkora fájdalmat, ugyanakkor biztos hogy bármi jönne, nem tudnám így megtenni és ez olyan szar:( mert tényleg meg akarom. Nagyon szeretem a szüleimet és nem akarok ekkora szenvedést okozni nekik. Nem csak nyavalygok, ha ők nem lennének már baromi rég megcsináltam volna, én tényleg komolyan ezt akarom és jó módszerem is lenne rá.

Tényleg csak erre vágyom, semmi másra . Hogy az az értelmetlen szar ami vagyok csak szűnjön meg és többet ne is érezzek semmit mintha meg se születtem volna.

Egyebek:

Annyi biztos hogy én gyereket már nem csinálok. A szüleimnek se lett volna szabad de én már pláne nem fogok , egyrészt amiatt hogy nehogy öröklődjenek a mentális betegségek, másrészt pedig akkor az lenne hogy a szüleim majd valahogy már elmennek azt a gyerek miatt kell VÉGIG leélni az életemet.. aha. Kösz nem. 🙂🖕🏻 úgyhogy 100% gyermekmentes vagyok hogy nehogy duplán megszívjam.

Amúgy 50 év körüliek a szüleim most és én 26 vagyok…. Gondolom sokat kell még szenvednem és jönnek rossz dolgok folyamatosan engem meg az összes össze tör valójában és egyre szarabb mentális állapotban próbálok MÁSOKÉRT túlélni. Magam miatt sose próbálnék. Az soha nem érdekelt hogy velem mi van, én nem vagyok. Örökké csak másoknak bizonyítok, másoknak szolgálok, másokért élek az egész életem erről szól…….

Pszichológushoz fogok majd fordulni nemsokára de úgyis tudom hogy szart nem fog érni az egész, csak idő és pénzkidobás lesz! Itt jóval komolyabb dolgokról van szó mint amit egy pszichológus bármilyen dumájával fel tudna oldani. Gyógyszert meg nem szedek be mert a vezetés a mindenem és akkor nem vezethetnék meg megváltozna a viselkedésem és azt nem szeretném..

Szóval más is van hasonló helyzetben?

Mi a jó megoldás erre?

26/n

Szilvi

2022. jún. 5. 08:23
1 2
 11/18 hgwell ***** válasza:
51%

Ha mar nem tapasztalsz jot es nem is tudsz szabadulni a rosszbol mikozben szeretned kell es tamogatnod akkor csak az kot ide meg ami fogja kicsi eleted darabjat vagy ami fogta hogy tisztelettel legyel szeretetben es kinzasban.

Jobb valakinek az az erzes sajat maga felé, hogy meghaljon , hogy ne érezze ezt.

A vakond is feljon a fold tetejere es kibujik ha nem akar elni a farkas is megkuzd utoljara a roka felrevonul a madar elbujik egy fa toveben stb...

Amikor vege es remenytelen akkor nem azt akarom mondani olje meg magat hanem azt dontse el hogy jobb es azzal hogy nei a halal a jobb masoknak az biztos jo e.

2022. jún. 5. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is csak a szüleim miatt élek. Mivel 65 év felettiek, már sokáig nem kell szenvednem. A 2 tesóm majd túléli valahogy. Az ő kedvükért nem fogok még 20-30 évet kínlódni. 2-3 évet várok, miután mindkét szülőnk meghalt, hogy ne kerüljön annyiba a temetés nekik, meg ne egyszerre hajon meg mindenkijük, aztán elmegyek a hajszárítóval fürdeni vagy hasonló
2022. jún. 15. 12:08
 13/18 A kérdező kommentje:
ma majdnem megtettem csak be volt zárva a bolt aztán elment a kedvem az egésztől ..
2022. jún. 15. 12:11
 14/18 hgwell ***** válasza:
22%

Már van új felfedezés.metaanyagnak hivjak es a gondolatoddal tudod iranyitani az anyagot.hivd magadhoz a hajszárítót! Én az atomeromubol nyerem az energiat gondolattal huzom ide es amikor eleg kilowatt van akkor meghuzom a gondolattal iranyitott lovardámat és megiszom a red bullomat.megb@szom a lovamat!

Az utodaim meg kérdezgetik majd a mamitol hogy a nagypapi hany kilowattot lövelt a lovaiba.

Utoljara lanyok egy harmadiktipusu kozosen egy ferfival marmint velem??!

Amig van esely addig.

2022. jún. 16. 22:12
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Egyszer láttam egy borzot. Jólfésült volt, nem volt rajta semmi borzas. Ja, de.
2022. jún. 16. 22:25
 16/18 anonim válasza:
Én is ugyan ettől szenvedek csak fiatalabb vagyok. Mármint öngyilkosság de család miatt és egy barátnőm miatt nem tehetem meg. Javaslom gondold át, próbálj ki valami hobbit vagy hívd fel a lelki segélyt (nekem ezeket mondták) ha tényleg évek óta szenvedsz és semmi nem segít akkor nem tudom. Nem szeretnélek buzdítani rá.
2022. jún. 17. 02:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne legyél öngyilkos hanem élvezd a szenvedést.Én ezzel a módszerrel tartom magam életben.(néha azért jó dolgok is vannak mindenkinek az életében a szenvedések közepette)
2022. júl. 28. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Szilvi! 26, szóval HUSZONHAT éves vagy!!! Előtted áll az egész élet! Mindenkinek vannak mélypontjai, kinek enyhébb, kevesebb baja van, másvalakiknek sokkal több és reményvesztett lesz emiatt. Ha képes vagy rá, próbáld meg, ne az elmúlt kudarcokat vissza hozni, mert pont ezek fognak megölni. Inkább, gondolj Magadra, mi az, ami igazán érdekel, amiben "jó" vagy és örömmel foglalkozol vele. Csak gondolkozz el rajta, bőven van időd, ne kapkodj össze-vissza és SOHA NE ADD FEL, NEKED MÉG NEM SZABAD!!! HUSZONHAT!!! EZT NE FELEJTSD EL, nagyon szépen kérlek! Ha megtalálod önmagadban azt az embert, akit igazán érdekel egy téma, egy tevékenység, a tanulás, a sport, legyen az bármi, Te még elindulhatsz ezen számos utak egyikén, ami örömet és később boldogságot hoz. Nem szabad siettetni az időt, inkább kihasználni arra, hogy Önmagad felfedezd és megismerd a jót, ami Benned is ott van. NEM ELPUSZTULNI, NEM KUDARCOT vallani jöttél ide, még akkor is, ha eddig így alakult, de tudod: HUSZONHAT!!! Erre gondolj. A mentális problémákat, egy idővel el fogod hagyni, semmi baj nincs akkor sem, ha ehhez esetleg gyógyszer kell, ez egy népbetegség. Jelenleg, a földön élő emberek kétharmada kűzd valamilyen mentális problémával. Sokféle létezik, nem kezdem felsorolni, mert könyvet írhatnék róluk és arról is, hogy melyikből, hogyan kell kiszállni. ÉS megint mondom, hogy "HUSZONHAT"!!! NE AKARJ EGY KEZDŐDŐ ÉLETET ELDOBNI. Biztos sokan kiutálnak ezért, amit most mondok Neked, de jól mondtad, NE menj pszichológushoz, se pszichiáterhez, mert mindkettőnek megvan egy bizonyos rutinja és azt fogja végigcsinálni Veled is. És most bocsássa meg minden szakember ezeket a szavakat, de nekem ebben 35 igen, harmincöt éves tapasztalatom van. Bocsáss meg, elkalandoztam egy kicsit, a lényeg, amit kevesen tudnak, de minden emberben "van valami", képes vay magad helyre hozni és a pozitív irányba folytatni. Megint mondom, hogy "HUSZONHAT". Tudom, hogy már eleged van ebből, én viszont azt tudom, hogy nekem van igazam, még akkor is, ha most elküldesz engem, "melegebb éghajlatokra". Ébredj fel, nézz körül, nézd meg mások szenvedését és mégis találtak kiutat, csak azért, mert rájöttek, hogy ha határozottak vagyunk, létezik kiút. Az éhező kisgyerekek, a hajléktalanok, a súlyos auto-immun betegek, vannak akik az életük kilenc-tized részét, vagy az egészet, tolószékben töltik, mégis itt vannak. Hát, nem úntatlak tovább a szövegeimmel, csak annyit kérek, GONDOLKOZZ és az utolsó szavam pedig ez: "HUSZONHAT". Szia...
2022. szept. 1. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!