Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borderline hogy reagál?

Borderline hogy reagál?

Figyelt kérdés

Egy borderline hogy reagál arra ha támadás éri vagy agresszív megnyilvánulás?

Példaként, valaki megpofozza esetleg

2022. jún. 2. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy eleg buta kerdes igy tovabbi korites nelkul. Meg olyan rasszistas is, mintha a borderline egyfele ember egyfele allapotban letezne.

En mint gyenge no, regebben esetleg egy nehez targgyal agyonvertem volna az illetot, es leultem volna. Senkit nem szokas megpofozni ugye.

Most ugy viselkednek, mint egy nem borderline-os, akit testi attrocitas er, barhogy, de nem jol.

2022. jún. 2. 22:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést mert ebben a témában beszélgettem egy illetővel és szerinte az összes borderline agresszívan reagál vissza. Ezért érdekelt, hogy valójában vajon hogy is lehet
2022. jún. 2. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, hogy mindig, mindenki agresszívan reagálna. Illetve nem BPD-s is reagálhat agresszíven.

Eleve a kntextustól is függ, hogy mikor, ki, miért pofoz fel. Ha pl az utcán egy random idegen, akkor is függ a reakcióm az alapvető hangulatomtól. Ha dühös vagyok, akkor valószínűleg visszapofozok vagy visszaszólok neki káromkodva. Ha szomorú vagyok, akkor elkezdek sírni, és mégrosszabbul érzem magam, de nem teszek semmit.

Ha meg mondjuk a pároom pofozna fel, akkor csalódott lennék, sírnék, de őt semmiképpen nem ütném meg (én vagyok a lány).

2022. jún. 3. 09:14
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

Na most nem tudom, hogy hányna ismernek borderline személyt. De a válaszokból ítélve szerintem egyikőtök sem. Én ismerek bordi lányt, szóval én saját tapasztalatból beszélek.

Igazából pont az a lényeg, hogy mindegy miért! Lehet az akár egy játékos arcon legyintés is! Teljesen mindegy az oka! Ha egy borderline megharagszik, akkor kb. egy életre eláshatod magad. Még akkoris, ha mások már rég megbocsájtottak volna. Ugyanakkor éppen a kiszámíthatatlanság a lényeg! Mert neked egy órával előtte úgy tűnt, hogy megutált egy életre, de egy órával később már olyat szexeltek, hogy a szemeid is összeakadnak annyira jó volt vele! Szóval nincs erre jó válaszom. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy felkészülsz mindenre, és tuti hogy valami sokkal váratlanabb fog történni, mint amit a legbizarrabb filmben láttál…

2022. jún. 11. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, képzeld, én is ismerek borderline lányt... saját magamat. És rám pl pont nem jellemző az, hogy az egyik pillanatban utálnám a másikat, a másikban meg ő lenne a mindenem. Én minden helyzetben istenítem őt, még a negatívakban is. Ez se egészsééges, de nálam így működik. Ahány ember, annyi féle tünet és reakció.
2022. jún. 12. 08:26
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
4 – es vagyok. Köszönöm a válaszodat, 3-as. Egyébként Gábor vagyok. Ez talán most viccesen fog hangzani, de kérlek vedd komolyan. Nem lenne kedved beszélgetni? Bármiről! Akármiről!
2022. jún. 12. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérdésed van, vagy valami, akkor írj nyugodtan, megpróbálok rá válaszolni. De ismerkedni nem szeretnék.
2022. jún. 13. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Gábor nagyon ki van éhezve egy kis istenítésre XD
2022. jún. 14. 16:02
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

8 as na ilyet is csajk az ír aki életében nem ismert norderline embert :)

Mert épp fordítva van... a borderline emberek többnyire keserűek. igen amikor pörögnek akkor Isteni velük. De 90 százalékbann neked kell kihúzni őket a bajból.

2022. jún. 14. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Pedig úgy tudtam :((( áh... késő.
2022. jún. 14. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!