Mitől lehet ilyesmi és kihez kell fordulni ilyen esetben? Egyáltalán mi okozza?
Figyelt kérdés
Ha valaki egyébként még lehet jó kedvvel is van, semmi gond nincs, valakivel éppen beszélget, nem adódik semmi olyan, ami idegesítené a másikban, mégis egyik pillanatról a másikra jön egy durva gondolat, hogy amúgy fejbe vágná pl a pohárral ami a kezében van, vagy hasonló. Lehet ebből durvább helyzet, hogy történik is valami? Elvileg hangokat nem hall, meg ilyesmi, szóval furcsa. Kevés infóm van róla, csak kíváncsi lettem, hogy ilyenkor mi van, remélem érthetően sikerült leírnom.2022. jún. 1. 16:32
1/7 anonim 

válasza:

Másnak is jut ilyen az eszébe, nem kell megtenni. A gondolataid nem tudod teljesen irányítani, ezért ez meg az beugrik.
2/7 anonim válasza:
Nekem is vannak néha ilyen gondolataim, sajnos nem lehet irányítani, kényszer gondolat ez. Annyit tehetsz, hogy eltereled, másra gondolsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Kissé ijesztő ez a hirtelen váltás, mintha megnyomnának egy gombot, annyira hirtelen...
2022. júl. 1. 02:10
4/7 anonim válasza:
Igen ijesztő, de hirtelen azt veszed észre, hogy már nem gondolsz rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Hirtelen jön, de én utána napokig kattogok rajta, nem tűnik el ugyan olyan hirtelen...
2022. júl. 1. 11:09
6/7 anonim válasza:
Van ez így sokunknak, ne legyen lelkiismeret furdalásod.
7/7 anonim 

válasza:

A kreatív embereknek asszem több ilyen van, mert a kreativitás pont az, hogy össze nem illő dolgok is összekapcsolódnak... néha csak ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!