Mar egy jo ideje nem szedtem a gyogyszereimet amit felirtak. Bekerulhetek emiatt pszichiatriara?
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 14:41
2/8 anonim válasza:
Szerinted ennyiből mi ezt tudjuk?? Milyen mentális betegséged van?
3/8 anonim válasza:
Ha nem szeded be akkor nem szeded be. A te döntésed. A kérdésben keresd a választ.
4/8 A kérdező kommentje:
2:depresszio,duhkitoresek stb
3:meg kiskoru vagyok, azert kerdeztem, mert igy meg lehet nem az en dontesem hogy szedem e oket
2022. máj. 30. 16:15
6/8 anonim válasza:
Jól teszed! Nem kell az a sok szar.
7/8 anonim válasza:
Kiskorú személyek helyett sajnos a szüleik döntenek arról, hogy bevitetik-e őket a pszichiátriára, vagy bármilyen egyéb kórházba.
Egyébként meg én sem szedem a gyógyszereket, amiket felírtak nekem, mert csak még rosszabb állapotba kerültem tőlük.
8/8 anonim válasza:
Alapvetően a gyógyszerek azért vannak, hogy javuljon a helyzetünk. Vagy hogy ne rosszabbodjon. Én azt mondom, hogy szedd a gyógyszereket! Hatással vagy a környezetedre. A depresszió sem játék, mert hozhatsz olyan döntéseket, amiket jobb kedvedben egyáltalán nem hoznál. És a dühkitörések sem éppen jók. Ha éppen valaki felkr, akkor nem nagyon kéne leverni vagy ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!