Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most szedek Rivotrilt,...

Most szedek Rivotrilt, Scippát, meg kventiaxot. A kérdés az, hogy a Yarocent szedhetem-e mellé.Kompatibilis-e vagy estleg kárt teszek magamba ha az új gyógyszereim mellé szedném a Yarocent ami régebről megmaradt ?

Figyelt kérdés

Én szedtem régen rivotrilt, neurotopot, tiapridalt(vagy tiager,ugyanaz a hatóanyaga) meg Yarocent, Olwexyát (olyan mint a velaxin csak erősebb, venlafaxin ugyanúgy). Aztán le lett váltva az Olwexya Brintellixre. Mostanra szeptemberben elvonták az összes gyógyszert kivéve a rivotrilt. Most szedek

Rivotrilt, Scippát, meg kventiaxot.

#pszichiátria #mentális egészség #Kompatibilitás gyógyszereknél #mirtazapin + antipszichotikum
2020. dec. 2. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább ne szedd mellé.
2020. dec. 2. 21:27
 2/8 anonim válasza:
62%
Semmiképp ne szedd mellé.
2020. dec. 3. 02:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Eszedbe se jusson

Scippa + yarocen = nagyon rossz ötlet

Orvos mit szólt ehhez a nagy ötlethez?

2020. dec. 3. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Ráadásul, hogy belemenjünk picit a dolgokba, egyrészt SSRI-t (scippa) kombinálni mirtazapineal (ennek nem igazán ismert még a hatasmechanizmusa pontosan) életveszélyes, könnyen szerotonin szindróma lehet belőle. Kifejezetten tilos

A kvetiapin + mirtazapine kombináció sem tetszik nekem, szív problémákat okozhat, bár ez ritka, de orvosi felügyelet nélkül nem játék.

2020. dec. 3. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Felesleges mellé szedni.
2020. dec. 4. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

5

Nem felesleges, hanem öngyilkosság.

2020. dec. 5. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Egyébként szedtem Yarocen másik kedélyjavítóval azaz Rexetinnel + Neurotop, Tiapridal, Rivotril.

Csak annyi, hogy a Rivotrilon kívül mindent lecseréltek más gyógyszerekre, azokra amiket leírtam.

2020. dec. 5. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha az orvos úgy látja, hogy nem lesz bajod akkor oké, ettől független rendkívül veszélyes kombináció. A Yarocent Rexetinnel? Ez biztos?

Egyébként "kedélyjavító" nem létezik, ezt azoknak mondják, akiket nem akarnak rémisztgetni, hogy pl. nyugtató. Kb. mindenre ezt mondják

Nem mellesleg, ha az orvos mondja ezt meg azt szedd, szeded. Ha nem mondja, nem szeded. Ennyire egyszerű... Nem akarsz egy szerotonini szindrómát, az egészen biztos. Nem mellesleg gondolom bipoláris vagy, így indukált mániát sem nagyon akarsz.

2020. dec. 7. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!