Autista vagyok, ha az új információkat képtelen vagyok megérteni és fordítva, amikor kifejezem magam az a reakció "ezt nem értem"?
- Tartósan nem tudok figyelni egy "sorparancsra" a szájbarágó fél birkának tart mert hülyén nézek
- a nők mint férfit undorral kezelnek (amit megértek)
- egy tanúkihallgatáson 6 órán át szivattak, mert szerintük mindig mást állítottam
- Az agresszív emberek ordibalnak velem, mert szerintük fogyatékos vagyok
- A szüleim utalták
- Egy nehéz ugyet nem tudok elintézni (bank, adóhivatal)
- Megkaptam hogy a hugom talpraesett en meg minoza vagyok)
- Könnyű elnyomni és terrorizálni
- Minden napom kín és szenvedés a múlni nem akaró állandó szorongásom miatt
- Magam szerint nem vagyok életrevaló
- 40 evesen is csak egy pisis kisfiúnak érzem magam
- Azt is megbántam, hogy megszülettem, az élet nekem büntetés.
- Látom az embereken, jó lenne, ha nem léteznék
Hogy vagy most, kérdező?
Már elég régi ez a kérdésed, de ha újra felbukkant, az azt jelenti, hogy új válaszra vársz. Ehhez viszont te is mesélj a hogylétedről!
Azt nem is írtam korábban, hogy milyen szuper, hogy jársz pszichológushoz, pláne, hogy régóta, és hogy normális emberek szerint jót tesz neked és látható a fejlődésed, haladása. Ez fantasztikusan szuper jó, komolyan!!!
Viszont ne felejtsd el, hogy közben telnek el az évek feletted is, ami azért fontos, mert valahol minél idősebb valaki, annál nehezebb változást hozni rajta, ám az biztos, hogy segít, ha belőled jön a változás szándéka, amúgy lehetetlen.
Ezen kívül azt is hozzá akartam még tenni az eddigiekhez, hogy a terminátor kinézetet szinte bárki elérheti, ha elég időt és energiát rak bele, azaz mozog, erősít, nyújt, sportol, elég folyadékot fogyaszt és egészségesen táplálkozik.
Arról nem is beszélve, hogy a rendszeres testmozgás a depressziót is csökkenti, sőt, akár teljesen le is cserélheti, ha akkora örömöt lel benne vki, az arcodat nem tudod lecserélni, a stílusodat viszont igen, és ami mindehhez a legfontosabb, hogy mindezek mellett is csak az számít, hogy te hogy látod magadat, mert lehetsz olimpiai bajnok testépítő terminátor is, világbajnok, akit az egész világ ünnepel, de ha neked az sem lesz elég jó, mert úgy sem tetszel magadnak, akkor nagyjából kár is a befektetésért. Szóval először is fogadd el önmagad feltétel nélkül olyannak, amilyen vagy, hogy szeresd önmagad legyél bármilyen is, mert különben minden más nagyjából fölösleges. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, és szomorú, hogy otthonról és a szűk környezetedből nem ezt hoztad, hogy könnyen szerethető ember vagy, viszont sosem késő felelősséget vállalni a saját érzelmeinkért és a saját kezünkbe venni a jelenünket a jobb jövőért a múlt hátrahagyásával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!