Figyelemzavarral milyen szakemberhez érdemes fordulni?
Az elöttem valászoló 2. szerintem nem ismerheti kellően az ADHD-t mivel az nem enyhe depresszió meg nem enyhe szornongás amin magad is tudsz változtatni,az úgymond nem csak úgy "fejben dől el".
Nem kell félni ettől,úgy emlékszem akár 80% -os is lehet a kezelés ami jónak mondható!Egyébként vannak hírességek is akik állítólag ADHD-ek (Jim Carrey,Justin Timberlake,Will Smith,tehát nincs veszve semmi csak szakemberhez kell fordulni vele! :)
Budapesten van lehetőség speciális kivizsgálásra,de pszichiáter is irhat ki rá gyógyszert,bár a legtöbb nem hajlnadó úgy felírni ha nem tudod igazolni hogy nálad diagnosztizálták ezt a betegséget.
De egyébként az sincs kizárva hogy erős szorongásod van,az is nagyon rontja a koncentrációt!Szerintem először pszichológus, ha nem segít akkor pszichiáter és ha az orvos szerint is ADHD-d van akkor javaslom hogy nézz utánna a neten a Budapesti redneléseknek és kérj időpontot,de konzultálhatsz az orvosodal is,valószínűsítem hogy ő is be tud írni.Úgy tudom hogy a semelweis-nél 1-1.5 év a várakozási idő,van egy másik ami fizetős,ott valamivel kevesebb ez az idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!