Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi bajom van?

Szerintetek mi bajom van?

Figyelt kérdés

Rohamok kapnak el időnként.

Remegés , fulladás érzet, halál félelem, hányinger és stb.

Nos, valószínűleg a háziorvosom szerint valami fajta pánikbetegség. 1 hét múlva van időpontom a pszichiáterhez.

Viszont, mindennapom szenvedés , szorongok egyfolytában. Már annyira , hogy a szegycsontomnál az izmkk teljesen be vannak feszülve s úgy érzem nemtudom elengedni magam. Ezek mellett mindenféle mellkasi fájfdalmat éreztem már, aggódom nem -e szívprobléma. Ám a háziorvos rögtön pszichiáter és kész, meg sem vizsgált.

Ja s még egy dolog. Amikor rohamok törnek rám annyira félek , hogy olyankor fél vagy egész Rivotrilt beszedek. Csak így múlik el, de viszont a szorongás lassan még ígyis jelen van.

Kérdésem. Ha esetleg fölírnak valami más nyugtatót , baj lehet abból, hogy eddig ezt szedegettem be a rohamoknál?

Annyira félek már mindentől. Néha sírógörcseim is vannak.:"(((

Köszönöm a válaszokat♡

2022. máj. 24. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már azt sem értem, hogy hogyan szedhetsz rivot, hogyha azt pszichiáter írhatja fel. Gondolom nem a saját nevedre kapod. Egyébként mindenki ugyanazt fogja tudni mondani, hogy majd a pszichiáter diagnosztizál és ez alapján segít.
2022. máj. 24. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Mik a problémáid? Úgy értem mitől szorongsz? Ha ezekről mesélsz akkor van ezekre megoldás is.
2022. máj. 24. 23:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Van föl írva az egyik családtagomnak. Onnan a Rivo.

Nagyrészben , attól, hogy mikor kap újra az a roham. Meg persze reneteget idegeskedem, aggódom..(magánügyek:()..

2022. máj. 25. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A magánügyek miatti szorongás miatt lett egy szép, jól kifejlett, kövér generalizált szorongásod. Ez időnként pánikrohamokban csattan ki. Semmilyen baj nincs abból, hogy időnként bevettél egy nyugtatót. A doki antidepresszánst, és nyugtatót fog kiírni. Egy ideig szedd a gyógyszereket, de próbáld máshogy megoldani a szorongásaidat, mivel hamar hozzá lehet szokni a nyugtatókhoz. És utána már a pánikrohamok lesznek a legkisebb gondod.
2022. máj. 25. 07:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszod. Remélem, hogy így lessz 🙏♡
2022. máj. 25. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!