Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék a beszédkészsége...

Hogyan tudnék a beszédkészségemen javítani? 17/f

Figyelt kérdés

Gyakran megakadok beszéd közben és nagyon frusztrál az egész és még az is hozzátesz, hogy az emberek nagyobbik fele bele is köt, hiába javítom ki, azzal az egy szóval csesztetnek tovább és azt a hibát hozzák fel újra és újra! Emiatt nem is állok inkább ki magamért, mert tudom, hogyha megszólalok így vagy úgy úgyis belefognak kötni a mondanivalómba és nem leszek előrébb.

Bocsánat a nyelvtani hibákért és köszönöm előre a válaszotokat!

2022. máj. 24. 21:12
 1/3 anonim válasza:
100%
Miért akadsz meg? Összeakad a nyelved, dadogsz, vagy nem tudod folytatni a mondatot? Ideges vagy, mikor beszélned kell?
2022. máj. 24. 21:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Összeakad állandóan a nyelvem, utána meg kifiguráznak és utána pedig ideges leszek. De még 2-3 éve teljesen normálisan tudtam kommunikálni, sajna a karantén leépített...
2022. máj. 24. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2, Nálam is ez van.

Nekem az segített, hogy másik emberekhez kezdtem el beszélni, akik megszoktak úgy ahogy vagyok, így javult a beszédem.

2022. máj. 25. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!