Ehhez hozzá tudtok fűzni valamit?
Figyelt kérdés
Gyakori a daydreamingem. Ha akarok se igen tudok figyelni. Mintha rosszabbul is hallanék mint más. Nem tudok szituációkat értelmezni a környezetemben. Például a munkában nem fogom fel mit és hogy kéne csinálni. Nagyon tompa vagyok. Nem igen tudom mi történik körülöttem. Kiskoromban is és tiniként is az elmémbe bújtam el úgymondd a bullying elől. Annyira megkérdőjelezem magam, hogyha valaki mondd valamit, nem tudom 100%ra hogy tényleg mondta e, vagy kivel mivel kapcsolatban mondta. Olyan mintha kicsit párhuzamos lennék a világgal. Tudnátok segíteni? Szeritetek mi lehet ez?2022. máj. 24. 10:55
1/4 anonim válasza:
szerintem pszichologus. valami nem oke ha ennyire nem vagy kepben a mindennapjaidban
3/4 anonim válasza:
Én meg magnéziumot és B12 bevitelt javaslok. Ha nem javul, akkor vérkép vizsgálat. Onnan el lehet indulni, a háziorvosod megmondja mi a hiba. Ha nincs hiba, egészséges vagy fizikálisan akkor jöhet a sportolás (kerékpár, túrázás), attól beindul a keringésed.
Ha ezek se segítenek akkor jöhet a pszichológus.
4/4 anonim válasza:
Ez egy védekezési mód a régi traumád ellen (bullying). Ez maradt fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!