Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi baj lehet velem?:C

Szerintetek mi baj lehet velem?:C

Figyelt kérdés

szóval egy nem általános 16 éves fiucska vagyok :C, barátaim nincsennek(sose voltak, valaszleg nem is lesznek), az önbizalmamal hasonló szitu, családi álapotról nem is beszélek, szociális fóbiám van, iskolában viszont kiváló tanuló vagyok(szakközép sulira járok és elsős vagyok) a legjobban a matek és a fizika megy az első félévben a legroszabb jegyem 1 db 4-es volt technikai technikai rajz-ból.A kérdésehez viszatérve miért gondolom annak?Szerintem nem igazán gondolom magam olyan okosnak amilyennek mások és a taneredményeim mutatják, mivel ha legyen szó egyszerú beszélgetésről, szóbeli foalmazásról szókincsről extrém debil vagyok :C Mit tehetnék ez szerintem már rég nem normális, jártam dili dokihoz aki először közepesen súlyos szellemi fogyatékosnak diagnosztizált,(ekkor még általánosra jártam) Persze ott roszabbul sikerült a végzés volt 2 db hármas (Szlovákból, Töriből) és persze a dokinak is megmutattam a bizonyitványomat erre neurotikus fejlődési zavarral, egyéb szorongási zavarral diagnosztizált...

A kérdésem annyi lenne szerintetek mit tévő legyek, nem hiszem jó ötlet öndiagnosztizálni szinte már bele betegedtem amennyi cikket olvastam a hozzám hasonló tünetekkel rendelkező emberekről, de szerintem autista vagy bordeline vagyok, szerintetek mit tévő legyek?Már élni sincs kedem ezzel a tudattal hogy az életemben sose jött ösze semmi és erről én tehetek ,de nem tudok rajta változtatni...

2022. máj. 22. 21:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Jézusom hanyadszorra irtam ujra míg remélem valamennyire érthetően fogalmaztam :D
2022. máj. 22. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyakorold a beszedet mindenfele szituacioban. Minden alkalmat ragadj meg hogy beszelhess. Peldaul, latod hogy valakinek ki van kotve a cipofuzoje vagy nyitva a taskajan a zipzar, akkor szolj neki. Ha veszel valamit boltba

fizeteskor a kasszanal tegyel fel egy plusz kerdest vagy mondj valamit hetkoznapit a kasszasnak. De fontos hogy ne tervezd el elore hogy mit fogsz mondani, hanem ott helyben rogtonozz.

2022. máj. 22. 21:36
 3/6 A kérdező kommentje:
2\2-es Köszönöm a válszodat, igen én gyerekkoromtól kezdve ilyen extrtém introvertált vagyok, viszont az elmúlt egy-két évben hirtelen megváltozott a gondolkodásom, elkeztek érdekelni az szociális tevékenységek ezzel csak annyi gond hiába fejleszem magam úgy érzem nagyon nehezen megy egyrészt a szociális fóbiám is sokat rátesz meg én magam is hogy nincs elég önbizalmam, de valahogy mikor jól érzem magam a bőrömbe akkor se tudok olyan legyensó baráti kapcsolatokat kialakitani amilyeneket már egy kis ovodásnak illene szóval eléggé egy elbaszott bundás kenyér vagyok :D Jah és még annyi ilyen betegségre utaló tünet van nálam hogy nem is tudom melyiket irjam le szinte már a fejem szétrobban :D
2022. máj. 22. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg erről egy pszichológust. Ő már biztos találkozott sok olyan hasonló problémával, mint a tied. Tudna neked segíteni.
2022. máj. 23. 00:47
 5/6 A kérdező kommentje:

4-es

Jártam már pszichológushoz, pszichiáterhez és egyik se segitett a pszichológus a második terápián pszichiáterhez küldött, hozzá egy évig jártam minden hónapban más diagnózist kaptam és azóta csak jobban aggódni kezdtem mi bajom lehet :\

2022. jún. 5. 08:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos elszált egy fél év úgy hogy még sehol se tartok...
2022. okt. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!