Mi ez? Mi történik velem?
1 hónapja kezdődött, nem tudtam meginni egy pohár (általam nagyon kedvelt) kakaót anélkül,hogy ne remegne be a kezem de NAGYON.Aztán mostmár ott tartok,hogy nem tudom leírni,de váltakoznak az érzéseim.. Talán ez a legmegfelelőbb szó rá. Ezalatt annyit értek,hogy pl a felkelés után úgy érzem, mintha valaki figyelne engem a nyitott ablakon keresztül, ezért direkt nem nézek oda.Aztán úgy érzem, mintha mérget tettek volna a poharamba, ezért "haldokolva", hason csúszva mászok el a gépig,hogy bekapcsoljam. Utána már olyan, mintha egy nagy híresség lennék, majd jön a horror filmes rész, amikor minden egyes félig nyitott ajtóra azthiszem,hogy mögötte áll a gyilkos, vagy a szellem vagy a zombi vagy akármi..
Ami épp eszembe jut.Amikor nagyon belemerülök valamibe,azthiszem hogy közben valaki a hátam mögött settenkedik,hogy megöljön.. De a legdurvább az volt,amikor
egy ismerősömnek elmeséltem éjszaka telefonon,hogy valaki itt van az ablakom alatt. (Mellesleg erre én csak foltokban emlékszem)
MI EZ?
14/F
hát fogalam sincs, de így elolvasva is elég rémísztő, nemhogy átélni
sztem ezt meséld el a szüleidnek is, és keress meg egy pszichológust aki tudna segíteni
megadtam. Kössz az eddigi válaszokat, de még jöhetnének =D
Szüleimnek már megmondtam amúgy :) 1-2 hete tudnak róla
Nekem is kb. ugyanilyen problémáim vannak, voltak.
Az ok azonban rendkívül egyszerű: szeretünk egy kicsit a mesevilágban élni. Gondolok itt arra, hogy lehetséges, hogy korábban megnéztél valami horrorfilmet, és te alapvetően fogékony vagy az ilyenekre.
Vagy ha nem, akkor csak általánosságban azért gondolod ezt, mert többször is hallani a hírekben efféle gyilkosságokról.
Viszont én ezeket a gondolatokat így szoktam elüldözni:
-A gyilkos mennyire valószínű hogy be tud menni a házba, ha az be van zárva, és az ablak is? Semennyi. Ha panelban laksz, pláne nem fog felmászni.
-Szellemek nem léteznek. Ha léteznek is, akkor is mit akarnának tőled? Miért pont téged?
-Zombik sem léteznek. A horrorfilmek kedvenc szereplői élőhalott barátaink, ugyanakkor most gondold el: Volt már rá példa, hogy embert egy zombi ölt meg? Nem.
Tehát a megoldás: Ha ezek a gondolataid vannak, gondolj bele, hogy ez mekkora marhaság, nevess egy hatalmasat, kerekedj felül a félelmeiden, és csukd be az ablakot.
Szép fokozatosan. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!